2777
2789
عنوان

دخترم همش میخاد خوشحالم کنه

348 بازدید | 21 پست

دختر چهار ونیم سالم یه نامه نوشته برام با دست خط خودش همینجوری سیاهکرده و با زبون شیرین خودش برام خوند کلی ذوق کردم نامه را گذاشتم برا همیشه یادگاری همش دنبال اینه خوشحالم کنه یا به قول خودش سوپرازم کنه عروسکاش را کادو میکنه برام میده نقاشیمیکشه میگه باعشق تقدیم به مامانم یابغلم میکنه بعد میگه خدا را شکر که همچین مامانی به من دادی دختر بزرگم امشب میگفت مامان نمیدونم برو آرایشگاه موهات را فلان مدل درست کن دختر کوچیکه ترسید اذیت شم میگه مامانم همینجوری خوشگله چیکارش داری

یعنی من فقط عشق دارم تجربه میکنم با مادر شدنم 

برا همه اوناییکه تجربه مادر شدن را ندارن آرزوش را دارم انشالله خدا همه را از این نعمت بهره مند کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جاااانم خدا حفظش کنه😍

دخترخواهر منم چهارسالشه خواهرم مریض بود ظرف کثیف میکرد بهش گفت مامانت مریضه تو اینقدر ظرف کثیف میکنی خلاصه رفت اشپزخونه دید ازش خبری نیست نگو صندلی گذاشته زیر پاهاش و ظرفارو میشوره🤣😍دورش بگردم من

انشاالله چندماه دیگه کارای گل دخمل خودمو تعریف میکنم برات

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
چرا احساسی ب این متن پر احساست ندارم؟؟ چرا اینقدر بی احساسم

نمیدونم ولی من اینقدر درونم از این حس پر شده که بر حسهای دیگم غلبه کرده چون یکی از مراحل تکمیل انسان والد شدنه وقتی یه بچه بدنیا میاد کلا رنگ دنیای مامانش عوض میشه

اسی از ته دل دعا کن منم خواستم بچه دار شم خدا ی دخترصالح  خوشکل و سالم مهربون مثل گل دختر تو به ...

منم از ته دل برات آرزو میکنم خدا بهت یه بچه صالح بده که همه ی عمر مایه افتخارت بشه

خدا دخترای گلت رو‌حفظ کنه انگار دختر منو توصیف کردی لای قرآنم پر شده از نقاشی هاش که کادو میده بهم و حرفای قشنگی که بهم میزنه  منو مامان جان عشقم صدا می‌کنه 😍😍خدا ان شاء الله نصیب همه منتظران بکنه این حس وحال مارو

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

خداحفظش کنه عزیزم😍گلم اینو بدون بچه ای که بقیه رو مخصوصا پدر و مادرش رو خیلی سعی میکنه سوپرایز کنه تو دلش دوست داره شما اونو هم سوپرایز کنید پس حتما چند وقتی یه بار سوپرایزش کن تا خوشحال بشه😘

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️

ای جانم😍

استارتر عزیز میشه دعا کنید منم دختر تو دلیم رو صحیح و سلامت بغل کنم؟

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ