2777
2789

امشب فهمیدم تو سی سی یو رفته یعنی برمیگرده دو تا بچه داره تو رو خدا از ته دلتون براش دعا کنید,😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دعا کردم از ته دلم  ۵تاهم صلوات فرستادم براشون  انشالله موردشفاعت عنایت بگیره زیر دستای ...

ممنون فدات شم انشاالله هر چی از خدا میخوایی بهت بده خدا رو شکر خدا رو شکر مرخص شدن الان حالشون خوبه

ممنون فدات شم انشاالله هر چی از خدا میخوایی بهت بده خدا رو شکر خدا رو شکر مرخص شدن الان حالشون خوبه

مرسی خواهر 

دمت گرم که مهربونی .دعا کردن خیلی اثرداره 

ممنون که ب فکرشی هرنسبتی داری باهاش 

انشالله همیشه تندرست و سلامت باشید 

خوشحال شدم با خبرتون 

مرسی خواهر  دمت گرم که مهربونی .دعا کردن خیلی اثرداره  ممنون که ب فکرشی هرنسبتی داری باه ...

فدات شم من ❤️ انشاالله همه مریضا شفا پیدا کنن دکترا بیکار شن الهی آمین

فدات شم من ❤️ انشاالله همه مریضا شفا پیدا کنن دکترا بیکار شن الهی آمین

الهی امین 

عنوان تاپیکت دیدم ی جوری شدم برگشتم ٣بار خوندم 

اخه منم پارسال این موقع ها پدرمو زیر دستگاه های لعنتی برا اخرین بار دیدم .اسمونی شد با سن۴٣ساله پیرم نبود ادم جیگرش میسوزه .بخاطرهمین از ته ته دلم از حضرت عباس خاستم دعاتون کردم 

البته الان تاریخ تاپیکت دیدم مال چندروز پیشه .شرمنده 

بهرحال موفق باشی .همه مریض ها چ تو خونه چ روتخت بیمارستان چ بیماران ناعلاج هر نوع مریضی و مشکل دارن انشالله مال همه حل بشه و دراخر ماهم داخل اوناها باشیم 

الهی امین 

الهی امین  عنوان تاپیکت دیدم ی جوری شدم برگشتم ٣بار خوندم  اخه منم پارسال این موقع ها پد ...

عزیزم دشمنت شرمنده 

خدا پدرتو بیامرزه همنشین چهارده معصوم باشه 

الهی هیچ کسی مریض نباشه چه روحی چه جسمی بد دردیه 🤲