2777
2789
عنوان

بخدا سرسام گرفتم از دست مادرشوهر...

| مشاهده متن کامل بحث + 4343 بازدید | 91 پست
گوش مفت پیدا کرده عین مادرشوهر من تازه خودشم میزنه به موش مردگی و مظلومی که وای چه ادم خوب و فداکار ...

والا میرم حموم میاد پشت در حموم رو میگیره میرم خونه مادرم انقد زنگ میزنه مجبورم برگردم 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا انقد رو مخن اینا فکر کن یه شو.رت بخری باید طبق سلیقه این باشه همیشه میگه هیچ سلیقه نداری میگم آر ...

شما چند سالتونه

ببین سعی کن اینارو میگ اصلا نشنیده بگیری ک اذیت هم نشی

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺
شما چند سالتونه ببین سعی کن اینارو میگ اصلا نشنیده بگیری ک اذیت هم نشی

من سی سالمه بخدا خودش و دخترش همیشه حسرت اینو دارن مثل من بلند قد باشن این همش تخریب می‌کنه 

من سی سالمه بخدا خودش و دخترش همیشه حسرت اینو دارن مثل من بلند قد باشن این همش تخریب می‌کنه 

مگ قدت چقدره

چندسالگی عروسشون شدی عزیزم 

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺
درکت میکنم میفهمم چی میگی .من  که اینقدر حرف میزنن عصبی میشم

نمیدونم دلیل خلقت بعضی ها چیه مثلا نشستیم فیلم نگاه میکنیم دخترم هست و برادرشوهرم تو جمع یهو حرف زشت زشت میزنه مثلا میگه چیز خر یا اسم واژن رو میاره وای خدا 

مگ قدت چقدره چندسالگی عروسشون شدی عزیزم 

والا زیادم دراز نیستم به نظر خودم عادیم این هی تأکید داره بلندا عقل ندارن ۱۷۲هستم نوزده سالگی ازدواج کردم 

والا میرم حموم میاد پشت در حموم رو میگیره میرم خونه مادرم انقد زنگ میزنه مجبورم برگردم  

برنگرد جوابشم نده بعد هم پرسید بگو سایلنت بوده نشنیدی یا بگو زنگ نخورده حتما خطا ریخته بهم و...اگرم خیلی پاپیچ شد بگو مثلا میگرن دارن دور از جون مجبوری سایلنت کنی و...منم میرم حموم زنگ بزنه تا جونش دراد عمرا باز کنم یه بارم گفت جاریت همیشه حموم رفتنی درو باز میکنه برام منم محل ندادم

ولی از اون مثل سگ میترسه جاریمم یکم هاره جرات نداره توهبن کنه بهش یا حرف مفت و اضافه بزنه برادرشوهرمم پشت زنشه فقط میره براش میشوره میسابه بچه نگه مبداره و میبره بیرون حمالی میکنه و کادو میخره، ماروهم تیغ میزنه و بدگوییمونو میکنه و گوش شوهرمو پر میکنه و حرفای مفت و صدمن یه غاز و تکراری میزنه ،همه جارم میگرده و میره پشت سرم تهمت و دروغ میبنده و...😑

شما چند سالتونه ببین سعی کن اینارو میگ اصلا نشنیده بگیری ک اذیت هم نشی

سی سالمه والا همسنای من مستقلن من هر جا برم باید اینم باهام بیاد 

والا زیادم دراز نیستم به نظر خودم عادیم این هی تأکید داره بلندا عقل ندارن ۱۷۲هستم نوزده سالگی ازدواج ...

پس ولش کن بابا اصلا اهمیت نده قدت خیلی هم نرماله 

برنگرد جوابشم نده بعد هم پرسید بگو سایلنت بوده نشنیدی اگرم خیلی پاپیچ شد بگو مثلا میگرن دارن دور از ...

کاش جدا زندگی میکردیم تو یه ساختمون با هم خیلی بده 

خانواده شوهرم هم اینجوری هستن حرف زشت مثل اونی که گفتی 

وای خدا تازه تاکید هم دارن خودشون از همه بهترن

وای خدا مردم دیگه امشب گلاب به روت دستشویی داشتم امون نمی‌داد برم 

میفهمم،اونم با نادرشوهرش تو یه ساختمونه،وقتی میرم خونه ابجیم میبینمش،حرفای تراری وچرت وپرت بدون وقفه میگه،ادم کلافه میشه،دوس ندارم خونه خواهرم بره بخاطر این،