فکر کنید از ساعت نه شب میاد بالا پیش من یه ریز حرف میزنه تا ساعت یک یعنی تمام حرفاش تکراریه از بچگی تا الانشو یه ریز با جزئیات تعریف میکنه بخدا پر حرف تر از این ندیدم خودم هزار تا بدبختی دارم تازه برادرشوهرم هم میاد باهاش وای کلافه ام کاش کمتر حرف بزنه
ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما تو بمان و دگران وای به حال دگران
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی مطمئنم باور نمیکنید چهار ساعت یه ریز حرف میزنه وسط حرفاش سرفه میکنه نفس کم میاره
والله خوبه یک عمر زجر کشیدن و زحمت کشیدن و فقر و نداری و محرومیت وووو پسر بزرگ کن و بده تحویل دختر مردم انهم دو دسته تقدیمش کنید که خانم ناراحت نشود .انوقت عروس خانم میگه چرا مادر شوهرم حرف میزند .اخه مگر میشود که درختی را بکاری و سالیان سال اب و کودش دهید و مراقبت و مواظبت کنی ازش و تا زمانی که به بار نشست و میوه داد انوقت دو دستی بدهی تحویل عاروس خانم .حالا خانم توقع دارد که مادر با پسرش چرا حرف میزند و مادری رنجدیده و زجر کشیده را از دیدن و مصاحبت فرزندش منع کند البته دست غدار روزگار قوی است و همین مسایل را پسرت و عروس ات به سرت خواهند اور د دیرو زود دارد اما سوخت و سوز ندارد .پس منتظر دست انتقام طبیعت باش
😂😂😂زبونش لال شه .خندم گرفت ببخشید.من کات کردم بامادرشوهرمینا و جاری.راحتم.وگرنه هرلحظه ایرادبودک ...
فکر میکنم تو خودت مشکل داری و گر نه مگر میشود که کسی با مادر شوهر و جاری و خواهر شوهرش دچار مشکل باشد مگر اینکه خودش مشکل روحی روانی داشته باشد .معروف است که همه دیوانگان خودشان را سالم و عقل کل میدانند اما سایر مردم عادی را دیوانه میپندارند دقیقا مانند این خانم که همه زنان فامیل را باهاشون کات کرده است .اخه کات کردن که بیدلیل نمیشود باید جرمی ..و گناهی ازشان سر بزند نه الکی .الکی کات کنید
عقده گشایی فقط و فقط بر روی سنگ غسالخانه انجام میگیرد .مگر میشود که یک دختری از یک خانواده ای عقده ای بیاید و بخواهد سر همه را بمالد و خودش را در یک خانواده ای حاکم مطلق کند و قید خارسو و جاری و خار شوهر را بزند ....پس انسانیت در این زندگی جایگاهش کجاست
والله خوبه یک عمر زجر کشیدن و زحمت کشیدن و فقر و نداری و محرومیت وووو پسر بزرگ کن و بده تحویل دختر م ...
جناب چه سریع قضاوت کردی حلالت میکنم تو چه میدونی از زندگی من ؟شوهرم سه ساله رفته پی عشق و عاشقیش و هنوز برنگشته و من بخاطر دخترم موندم توی خونه ای که بالاسر مادرشوهرمه من هنوز بعد این همه اتفاق بهشون احترام میزارم تو چه میدونی درد من چیه ایشالله سر خودت و دوستدارت نیاد
ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما تو بمان و دگران وای به حال دگران