2777
2789
ممنونم ابجی انشالله سه چهار روز دیگه تگم کنی با خبر خوش

ایشالا🥰

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم از دعای خیرت عزیزم درکت میکنم من خودمم حالاشم همش توفکرم چی بشه خوب پیش بره و...سایت که میای ...

باردار بودم ولی یکم لکه بینی و خونریزی درحد لک دارم نگرانم‌کرده 

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

مبارک باشه عزیزدلم بتات خوب بود ؟ شیاف داری یا امپول؟

آره بتامم خوبه شکرخدا

هم شیاف و هم آمپول

نمیدونم چرا صبا دلم درد میگیره و لکه بینی دارم گاهی رنگ روشن و گاهی تیره😔

آره بتامم خوبه شکرخدا هم شیاف و هم آمپول نمیدونم چرا صبا دلم درد میگیره و لکه بینی دارم گاهی رنگ ر ...

اصلا کار نکن استراحت مطلق باش تا قط بشه

نشاسته با اب سرد قاطی کن بخور

منم دوبار هفته ۶و ۹ در حد یکی دو روز داشتم اشکال نداره خوب میشه

شیافت واژینال یا رکتال؟

اگه یوق دیدی زیاده لکه بینیت اما هنوز ساعت شیافت نرسیده یکی بزار اشکال نداره

برا قطع لکه بینی رکتال استفاده کنی سریع تر جواب میده

سونو واژینال اصلا اصلا بگو انجام نمیدم

اصلا کار نکن استراحت مطلق باش تا قط بشه نشاسته با اب سرد قاطی کن بخور منم دوبار هفته ۶و ۹ در حد یک ...

واژیناله

حالا باید برم دکتر ببینم اوضاع چیه

باید بخورم مرسی گفتی 

واژیناله حالا باید برم دکتر ببینم اوضاع چیه باید بخورم مرسی گفتی 

برا منم واژینال بود لکه بینی شدم گفت از پشت بزار جذبش خیلی بهتره اصلا نمیریزه بیرون خداروشکر لکه بینیمم قط شد 

اره حتما با دکترت مشورت کن 

انشالله بزودی صدای قلب قشنگشو میشنوی خیالت راحت میشه

بگو غذاتم حتی بیارن رو تخت تا قط نشده تنها فعالیتت فقط دستشویی رفتن باشه

برا منم واژینال بود لکه بینی شدم گفت از پشت بزار جذبش خیلی بهتره اصلا نمیریزه بیرون خداروشکر لکه بین ...

کامل استراحتم.زحمتم افتاده برای بقیه😔

منم رکتال میزارم چندروز پس

انشالله زودی بشنوم صداشو 🥲خدا خودش کمک کنه 

مرسی از راهنمایهات یگانه جان 

کامل استراحتم.زحمتم افتاده برای بقیه😔 منم رکتال میزارم چندروز پس انشالله زودی بشنوم صداشو 🥲خد ...

من خودمم همینم بخدا سه ماهه استراحتم با این همه سختی بدست اوردیم باید هرجورشده نگه داریم بعدا جبران میکنیم براشون فقط مواظب خودت و فسقلت باش انشالله قلبش تا ابد برات بتپه هرموقع کاری سوالی داشتی تگم کن ❤️

من خودمم همینم بخدا سه ماهه استراحتم با این همه سختی بدست اوردیم باید هرجورشده نگه داریم بعدا جبران ...

مرسی گلم

مزاحمت میشم حتما

کی بشه تموم بشه بغل کنیم و تمام 😋

سلام عزیزم منم لکه بینی داشتم و یهو تبدیل شد به خون ریزی و گفتم تمام دارم پریودمیشم. با دکتر تماس گرفتم، بجای شیاف آمپول تجویز کرد و یه تغییراتی تو مصرف پروژسترون داد و خونریزیم قطع شد

بعدشم جواب آزمایش مثبت شد و من تا هفته ۱۲ گه گاه لکه بینی داشتم و دکتر میگفت مشکلی هم نداری

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

سلام عزیزان

شبتون بخیر باشه 

استارتر عزیز استرس نداشته باش اصلا شما تلاشت رو کردی و با توکل به خدا انجام دادی 

الانم توکل کن به خودش و بگو خدایا عاقبتم رو بخیر کن 

ذکر کن روزی ۱۰۰۰ تا استغفرالله کن ۲۰ دقیقه بیشتر هم طول نمیکشه ذکر حضرت یونس الحمدالله و …

فردا عصر حتما سوره کهف بخون ک محافظت کنندهس

من هر دو تا بچه م با همین روش بوده و خودم این سختیارو کشیدم 

درکت میکنم 

ان شاءالله خدا قسمتت کنه الهی آمین