2777
2789
عنوان

اسم دخملکم

183 بازدید | 18 پست

آره یا نه؟

تعداد رای : 29
نظرسنجی
شیکه😍
5
17%
قدیمیه🫤
3
10%
خوشگل نیست🥲
19
65%
اسم بهتری پیشنهاد میکنی بنویس واسم❤️
2
6%
اسم دختر شیک و‌ تک و ب روز بهم پیشنهاد بدین ممنونم❤️۱۴ مرداد ۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد🥰

من نمی‌پسندم این سبک اسما 

عاشق این پناه و نگاه هستم 

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه واقعا تو فازش نیستم  ولی خوب نوشین خیلی بهتر از ارشین هست

نوشین توی‌فامیل داریم و قدیمیه

اسم دختر شیک و‌ تک و ب روز بهم پیشنهاد بدین ممنونم❤️۱۴ مرداد ۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد🥰
دلناز دلنیا نهال بهار باران سارا نورا من ازین اسما دوست دارم

قشنگن ولی من خیلی سختگیر شدم برای اسم 🥲

منم میخام بزارم ماهور ولی همه مخالفت چرا 

ماهک بهتره

ماهور مشترک دختر و پسر، خوب نیست

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم