2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون رلم بود راضی نبودن خودمو به هرررر دررری زدددم راضی شدن 

الان خانوادت چی میگن پشتتن؟!

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی

عزیزم  خودمم طلاق گرفتم 😓

چ میشه کرد من خونه پدرمم ب روم ژهرماره از بس پدرم بده 😓

تو رو خدا دعا کنید خوشبخت و موفق شم🤲😓

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺
چون رلم بود راضی نبودن خودمو به هرررر دررری زدددم راضی شدن 

ان شاالله که بعد از این تصمیمات مهم زندگیتو عاقلانه تر بگیری و الانم دنیا به آخر نرسیده تازه اول راهی برو دنبال درس و کار و پیشرفت ازدواج خوبم به موقعش برات پیش میاد

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان خانوادت چی میگن پشتتن؟!

مامان بابام مخالفن

طلاق رو بد میدونن از طرفی خیلی دوسش دارن

نمیدونن سیگاری هم هست

اخلاقای خوبم زیاد داره ولی من مخالف اینم هفته ای یبار بره ولگردی

یا بحرفم نباشه

خدایا ۲۲ساله های الان چقدر عاقلند

خودتو نجات بده عزیزم 

کاری که من عقلم نرسید انجام بدم و الان محکومم به ادامه

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔
مامان بابام مخالفن طلاق رو بد میدونن از طرفی خیلی دوسش دارن نمیدونن سیگاری هم هست اخلاقای خوبم زی ...

خب براشون توضیح بده 

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔

13 سالگی بعد یکماه عقد جدا شدم 

حرف مردم داغونم کرد 

ولی خدا هوامو داشت از دستش نجاتم داد 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

مامان بابام مخالفن طلاق رو بد میدونن از طرفی خیلی دوسش دارن نمیدونن سیگاری هم هست اخلاقای خوبم زی ...

از تمام اخلاقای بدش بگو تا خودشون راضی به طلاق بشن بگو معتاده رفیق بازه تو جملاتت اروم اروم بهشون بگو یهو نرو بگو طلاق میخوام چون راضی نمیشن 

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی

سیگاری رو من بدم میاد. ولی اینکه هفته ای یه بار با دوستاش بیرون بره بگی ولگردی اصلا درست نیست. به حرفم نباشه دیگه یعنی چه. باید برا هم دیگه ارزش قایل باشین . قرار نیست یکی دستور بده اون یکی اطاعت کنه. چه زن چه مرد