2777
2789
عنوان

گرفتگی صدا بدون علائم سرماخوردگی

4069 بازدید | 6 پست

سلام مامانا. در مورد گرفتگی صدای کودک بدون علائم سرماخوردگی تجربه ای دارین؟ دخترم چند روزه که صداش یه مقدار خش دار شده و اینکه قبلا هم اینطوری شده بود و حدود ده روز طول کشید تا خوب شه. 

ممکنه عقوبت حنجره به تنهایی باشه. لارنژیت. ولی ممکن هم هست چیز دیگه باشه اگر مرتب تکرار میشه ببرش دکتر حنجره اش رو ببینه با دستگاه 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره باید ببرم. گوش و حلق و بینی؟

بله 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
عزیزم پسر ۵ ساله منم ۲ هفته هست که اینجوری شده و صداش گرفته . شما که دکتر رفتین چی شد ؟ علت چی بود؟

من که پدرم در اومد از نگرانی، چون خیلی استرسم بالاست. بردم متخصص گوش و حلق و بینی بعد بردم از حنجره عکس انداختن(استروبوسکوبی). چقدر بچه اذیت شد، ولی مشخص شد واسه بلند حرف زدن و اینا بود الانم گاهی میشه.

من که پدرم در اومد از نگرانی، چون خیلی استرسم بالاست. بردم متخصص گوش و حلق و بینی بعد بردم از حنجره ...

آخی عزییییزم منم مثل شما متوجه شدم پسرم داخل کلاس موقع تمرین شعر با فریاد میخونن و خداروشکر مشکلی نبود و سفارش کردم فریاد نزنه و حل شد.