2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیوکاسل خیلی سخت خوب میشه اما اینایی رو که میگم رعایت کنین. ان شاء الله پرنده ی شما هم عین طوطی من حالش خوب میشه.

توی آبش عرق کاسنی و شاتره بریزین. اگه نمیخوره با سرنگ بهش بدین. هر چهار ساعت دو سه قطره.

کمی آویشن دم کنین و صافش کنین و اینو هم به پرنده تون بدین بخوره.

باید نهایتا تا سه روز بعد خوب شه یا نشونه های بهبودی رو تووش ببینین

نیوکاسل خیلی سخت خوب میشه اما اینایی رو که میگم رعایت کنین. ان شاء الله پرنده ی شما هم عین طوطی من ح ...

🥲ممنونم عزیزم

طوطی شما علائمش چی بود؟

من غیر این مینا یه طوطی دیگه هم دارم خیلی میترسم اونم مریض شه

🥲ممنونم عزیزم طوطی شما علائمش چی بود؟ من غیر این مینا یه طوطی دیگه هم دارم خیلی میترسم اونم مریض ...

حتما جداشون کنین. طوطی من تقریبا مرده بود. کاملا بی حال افتاده بود. گذاشته بودمش توی یه لگن کوچیک.

چقد بالا سرش گریه کردم همش به خودش میپیچید و انگار داشت جون میداد. یه بنده خدایی این آموزشو بهم داد و گفت تنها درمانش همینه. خدا بهش خیر بده. واقعا طوطیم خوب شد. از اون زمان تا الان همییییشه توی خونه م این داروهارو نگه میدارم.

کبد و کل سیستم بدن پرنده رو پاکسازی میکنه