نی_نی_کوچولوی_نازم مدیر استارتر عضویت: 1392/07/12 تعداد پست: 3488 عنوان خانوما کسی تم تولد یکسالگی خوشگل پسرونه داره به من بده؟ 219 بازدید | 11 پست ترجیحا میخوام فقط عدد یک باشه. میدونین اصلا تم با چه نرم افزاری طراحی میشه؟ ای که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد ......حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد... 1394/04/25 | 01:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مه_تا8 عضویت: 1393/02/02 تعداد پست: 809 با فتوشاپ من شوهرم گرافیک بلده یه عکس انتخاب کردیم کپی کردیم و تم درست کردیم خدایا هرچقدر هم می خواد طول بکشه من همیشه اینجا منتظرتم ایمان دارم که آرزوهامو برآورده میکنی
مه_تا8 عضویت: 1393/02/02 تعداد پست: 809 عددت رو تو گوگل بنویس سرچ رو بزن و بعدشم قسمت ایمیج رو بزن عکساش میاد یکی انتخاب کن تو فتوشاپ تغییرش بده و بعدش بده واست پرینت بگیرن خدایا هرچقدر هم می خواد طول بکشه من همیشه اینجا منتظرتم ایمان دارم که آرزوهامو برآورده میکنی
نی_نی_کوچولوی_نازم مدیر استارتر عضویت: 1392/07/12 تعداد پست: 3488 چه خوووب خوش به حالتون خیلی دلم میخواد اما تاحالا با فتوشاپ کار نکردم ای که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد ......حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد...
مه_تا8 عضویت: 1393/02/02 تعداد پست: 809 منم بلد نیستم ولی میتونی بدی اینجاهایی که فتوکپی و اینا دارن واست طراحی کنن بیشترشون گرافیک بلدن خدایا هرچقدر هم می خواد طول بکشه من همیشه اینجا منتظرتم ایمان دارم که آرزوهامو برآورده میکنی
مه_تا8 عضویت: 1393/02/02 تعداد پست: 809 ;a href="http://img7.ir/view/s2/fgGFl" title="آپلود عکس"> خدایا هرچقدر هم می خواد طول بکشه من همیشه اینجا منتظرتم ایمان دارم که آرزوهامو برآورده میکنی
مه_تا8 عضویت: 1393/02/02 تعداد پست: 809 این نمونه اش خدایا هرچقدر هم می خواد طول بکشه من همیشه اینجا منتظرتم ایمان دارم که آرزوهامو برآورده میکنی
نی_نی_کوچولوی_نازم مدیر استارتر عضویت: 1392/07/12 تعداد پست: 3488 خیلی خوشگله.ممنون ای که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد ......حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد...
aaElmir عضویت: 1392/06/18 تعداد پست: 1673 ختم قرآن : هدیه به امام چهارم : امام سجاد (ع) نیت قلبی :سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان عجل الله و سلامتی خودمون و عزیزانمون و حاجت روایی حاجتمندا http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=716982& postID=45930812 اللَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ [٢:٢٥٥] لَا إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ [٢:٢٥٦] اللَّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُوا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ
بارانا142 عضویت: 1394/01/21 تعداد پست: 982 انواع لباس تولد و هدیه به مهمان و ... در فروشگاه موجود میباشد Ninitavalod.Mihanblog.com
علی7512 عضویت: 1394/08/20 تعداد پست: 79 تم تولد تهران مجری انواع تم تولد - تم دندونی و تم بزرگسال مطابق با طرح های پرفروش دنیا www.tehranbirthday.com instagram.com/Tehran.birthday.theme facebook.com/tehranbirthday 09125091646