مخاطب_خاصم_خدا_۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 2157 عنوان تو رو خدا هرکی سر در میاره بیاد 188 بازدید | 14 پست جواب این آزمایش کسی سر در میاره هرچی بود بهم بگه تو رو خدا مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی.. 1402/08/27 | 14:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مخاطب_خاصم_خدا_۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 2157 کسی نیست مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
مخاطب_خاصم_خدا_۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 2157 تورو خدا هر کی رو میدونید سر در میاره تگ کنید 🥺😭 مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
مخاطب_خاصم_خدا_۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 2157 سلام مشکل خاصی ندارین میشه بیشتر توضیع بدید مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
مخاطب_خاصم_خدا_۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 2157 مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
مخاطب_خاصم_خدا_۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 2157 آندوسکوپی شمانرماله پایینتر نمونه فارسیشم فرستادم مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
مخاطب_خاصم_خدا_۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 2157 آبجی ها تو رو خدا بیاید می ترسم خدایی نکرده بد باشه 😭😭😭😭 مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
مخاطب_خاصم_خدا_۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 2157 همه چی نرمال عزیز دلم مطمئنی مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
golpar3344 عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 2992 عزیز دلم مطمئنی ارا همشون منفی شدن میکروب معده همه منفی شدن ببر دکتر خیالت راحت باشه ولی مشکلی نداشتین خداروشکر
پرشوکا عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 9245 عزیزم فقط ورم معده خفیف دارید من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
مخاطب_خاصم_خدا_۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 2157 ارا همشون منفی شدن میکروب معده همه منفی شدن ببر دکتر خیالت راحت باشه ولی مشکلی نداشتین خداروشکر ... ممنون آبجی گلم مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
مخاطب_خاصم_خدا_۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 2157 عزیزم فقط ورم معده خفیف دارید ممنونم عزیز دلم خدا کنه هیچی نباشه یا الله مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..