2777
2789

قبل از همه چی معذرت میخوام 

من چند ماهه در ماه سه بار حداقل رابطه محافظت نشده داشتم و هر ماه فکر میکردم باردارم ولی نشدم. یه بچه دارم ها دفعه اولم نیست .

یعنی من مشکل دارم برای بارداری؟ ممکنه چیزی باشه یا طبیعیه؟ 

چون سر بچه اولم ماه اول باردار شدم. 

یه سوال دیگه 

دارم قرص کلسیم میخورم و همش در حال خوردن لبنیاتم برای جنسیت دختر. ایا مهم حتما روز رابطه لبنیات بخوری ؟ اگه بعد رابطه بخوری دیگه نمیشه فایده ای نداره؟

ممنون میشم راهنمایی کنید. 

من 32سالمه سن زیادی هم ندارم 

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه من برا دختر دار شدن اینه اگ بعد از پاک شدن موعدت اقدام کنی دختر میشه. یعنی چند روز پیش از تخمک گذاری

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

لبنیات ربطی به جنسیت نداره طبعت سرد میشه اینجوری بچه دار دیر میشی ...رحمتش آماده کن برای بارداری گرمش کن خرما نخور تا دختر دار شی اگه خدا بخواد عرق کاسنی بخور اونم طبعش سرده ولی تقویتت میکنه .باید قاعدگیتو حساب کنی تو گوگل هست بر حسب اون برای دختر دارشدن اقدام کنی.

تجربه من برا دختر دار شدن اینه اگ بعد از پاک شدن موعدت اقدام کنی دختر میشه. یعنی چند روز پیش از تخمک ...

جدی میگی مرسی گفتی. دیگه چی هست چیا بخورم 

بلد نیستم چطوری یعنی

۱۲ روز بعد روز اول پریودت معمولا شروع تخمک گذاری هست البته اگه دوره هات منظم باشه و‌حدودا ۵ روز طول میکشه میتونی تست تخمک‌گذاری هم بگیری شبیه بی بی چکه

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
لبنیات ربطی به جنسیت نداره طبعت سرد میشه اینجوری بچه دار دیر میشی ...رحمتش آماده کن برای بارداری گرم ...

اخه میگن لبنیات و کلسیم خیلی تاثیر داره همش باید سردی بخوری

مشکل نداری عزیزم ولی رابطتو بیشتر کن برای پخترم میاز میست حتما لبنیات بخوری که، ببین روز تخمک گذاریت کیه سه روزقبل و سه روز بعد پشت هم رابطه داشته باش، من بچم دختره سه سالشه، از بعد پریودم هر شب رابطه داشتم تا روز پریودم هر روز بدون محافظت، بچمم دختر شد، همون ماه اولم باردارشدم، بعد رابطه دستشویی یا حمام نرو که منی بریزه بیرون ببخشید راحت حرف میزنم بخواب فردا صبحش برو حمام، بعد رابطه هم پاتو بزار بالا یه ده دقیقه مثلا پاتو بزار رو دیوار که بالا باشه مایع نیاد بیرون و بره عقب، حتما هم چیزای مقوی بخور،فولیک اسید و مولتی ویتامین و ویتامین د بخور

۱۲ روز بعد روز اول پریودت معمولا شروع تخمک گذاری هست البته اگه دوره هات منظم باشه و‌حدودا ۵ روز طول ...

کیت 

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،