2777
2789
عنوان

باتجربه ها در زمینه اختلاف با جاری

2540 بازدید | 14 پست

عزیزانم مسئله ای پیش اومده بین ما و جاریم اینا ، ازتون میخوام شما که بی طرف هستین قضاوت کنید ببینم حق با ما بوده یا نه  ؟ کمی طولانیه ، پیشاپیش از وقتی که میذارین تشکر میکنم

ما دو سال پیش منزلمون رو عوض کردیم و یه خونه بزرگتر از خونه قبلی و کلید نخورده و البته خام خریدیم ، بابتش خیلی تو خرج افتادیم ، از فروش ماشینمون بخاطر خریدش بگیر تا پس انداز واسه کابینت و کمداش و پکیج و ماشین و .... که البته هنوزم تکمیل نشده و باید بگم که هنوزم تکمیل نشده و کلی کم و کسری داریم . قرارمون از اول بر این بود که بریم از شهر فرش و شهر لوازم خانگی خرید کنیم که رفتیم شرایط رو جویا شدیم گفتن که برای هر ماه یک برگ چک نیازه و قرار شد ما اقساطمون رو یکساله پرداخت کنیم که ۱۲ تا چک نیاز بود و از اونجایی که میدونستیم اولین دسته چک ۱۰ برگی هست و ۲ برگ کم داشتیم  باهاشون درمیون گذاشتیم و با کلی اصرار اونام قبول کردن ۲ تا از چک ها رو برای ۲ ماه بنویسیم ، چک شخص دیگری رو هم قبول نمیکردن حتما چک باید بنام خریدار می‌بود ،خلاصه با کلی دوندگی و البته یک پارتی شوهرم تونست اولین دسته چک رو بگیره که بریم خرید ، داشتیم پولامونو برای پیش پرداخت جمع و جور میکردیم که بریم خرید ، زد و برادرشوهرم از ما یه چک ۶۰ میلیونی خواست و همسرم هم شرایط رو توضیح داد براش که نمیتونیم چک بدیم و خودمون نیاز داریم ، اونم ناراحت شد و خلاصه رفت به پدر شوهر گفت و اون به ما زنگ زد و کشمکش....خلاصه سرتونو در آوردم ما اون چک رو بهشون ندادیم ، بعد اون قضیه چند بار همو دیدیم و همه چی روال عادی داشت و اگر هم دلخور بودن ما متوجه تغییری تو برخوردشون نشدیم ، موند و دیشب کل خانواده شوهرم رو شام دعوت کردیم خونه مون که برادرشوهرم قبول نکردن بیان و دعوتمونو رد کردن ، شوهرم گفت بخاطر چک بوده .

حالا شما بگید ، آیا رفتار ما اشتباه بوده ؟ 

اگر حق با ما بوده من چه رفتاری باید از این به بعد باهاشون داشته باشم ، خودم فکر میکنم ما اشتباهی نکردیم و همه از اول می‌دونستن ما اون دسته چک رو برای چی گرفتیم و تقاضای اونا بیجا بوده

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

حق با شماست

داداشِ همسرتون امر که نکردن! صرفا یک پیشنهاد و درخواست بوده که شما مختار بودید بپذیرید یا رد کنید

که رد کردید

(......................این کاربری دیگر فعال نمی باشد،تاپیک آخرم...........................)السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🧡

ن عزیزم‌ اشتباه نکردید.

بنطرم کاملا بی تفاوت باشید و اصلا بحث چک رد باز نکنید و روابط عادی و بر اساس رفتار اونا داشته باشید تا ی مدت

و اصلا ازشون‌چک نگیرید دیگه اگ هنوز نگرفتید.چون چنین آدمایی متوقع هستن و کاری برات بکنن همیشه تو چشمت میکنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق با شماست داداشِ همسرتون امر که نکردن! صرفا یک پیشنهاد و درخواست بوده که شما مختار بودید بپذیرید ...

خب متاسفانه ظرفیت نه شنیدن ندارن دیگه

بیخودی ناراحت شدن عزیزم آدم باید سطح توقعشو از بقیه بیاره پایین من حتی که لازمشم نداشتم نمی‌ذاشتم شوهرم چک بده چون هیچ تضمینی نیست که پاسش کنه یا نه..پس خودتو همسرتو الکی سرزنش نکن...سرسنگینم باهاشون رفتار کن که متوجه بشن از اینکه دعوتتو رد کردن دلخوری...

پسرم منتظرتم عزیزدلم❤️
ن عزیزم‌ اشتباه نکردید. بنطرم کاملا بی تفاوت باشید و اصلا بحث چک رد باز نکنید و روابط عادی و بر اسا ...

نه عزیزم اونا اصلا چک ندارن که ما بخوایم بگیریم ، یعنی اگه اونام دعوت کردن ماهم نریم ؟؟؟

بیخودی ناراحت شدن عزیزم آدم باید سطح توقعشو از بقیه بیاره پایین من حتی که لازمشم نداشتم نمی‌ذاشتم شو ...

دقیقا بد حسابم هست ، ولی خب من واقعا چکمو لازم دارم ، بدم خودم برنامه هام بهم میریزه

دقیقا بد حسابم هست ، ولی خب من واقعا چکمو لازم دارم ، بدم خودم برنامه هام بهم میریزه

اصلا فکر خودتو همسرتو درگیرش نکن.. هیچوقت نذار ناراحتیه کسی باعث ناراحتیه خودتون و صلب آرامشتون بشه..حق با شما بوده..برادرشوهرتون باید یاد بگیره که از کسی توقعی نداشته باشه...کار پدرشوهرتونم درست نبوده..بهتره که سر یه فرصت مناسب همسرتون قضیه رو برای پدرشون روشن کنه که ایشونم بدبین نشه..

پسرم منتظرتم عزیزدلم❤️
اصلا فکر خودتو همسرتو درگیرش نکن.. هیچوقت نذار ناراحتیه کسی باعث ناراحتیه خودتون و صلب آرامشتون بشه. ...

صحبت کرده باهاشون و اونام حق رو به ما دادن ولی ول کن نیست برادرشوهرم دیگه

من خودم دو ماهه پیش بابت خرید یه دستگاه دوتا چک به مبلغ ۱۲ میلیون لازم داشتم.پدرم کارمنده و میدونستم که دسته چک داره ولی اصلا روم نمیشد بهش بگم  چک بده ..تا اینکه مادرم فهمید نیاز دارم و خودشون نوشتن بهم دادن..بعضیا چقد پرتوقع و معذرت می‌خوام پررو تشریف دارن..

پسرم منتظرتم عزیزدلم❤️
من خودم دو ماهه پیش بابت خرید یه دستگاه دوتا چک به مبلغ ۱۲ میلیون لازم داشتم.پدرم کارمنده و میدونستم ...

دقیقا ، اگه همه توقع شون رو می آوردن پایین دنیا گلستان میشد

نه عزیزم اونا اصلا چک ندارن که ما بخوایم بگیریم ، یعنی اگه اونام دعوت کردن ماهم نریم ؟؟؟

ببین این‌مسئله کاملا به روحیه خودتون برمیگرده

من‌خودم شخصا چون انسان صلح طلبی هستم و اعتقاد دارم که ۹۵ درصد آدما رفتار درست رو بلد نیستن و واقعا گاهی از این جهالت دلم‌میسوزه چون حتما پدر مادرای آگاهی نداشتن ک یادشون بدن و خودشون هن بعدا دنبال آموزش نرفتن،میرم که بهانه دستشون ندم چون دعوتی خیی تو چشم‌هست.ولی ولی حتما روابطم و با اون آدم دیگه جوری تنظیم‌میکنم‌که جز موارد لزوم گذرم بهشون نخوره

ولی نرم‌و کم‌کم ک حساسیتی بوجود نیاد ک موجب دعوا و اختلاف باشه

میدونی نباید ۴ تا خنده از طرف اونا باعث بشه اون روز و فراموش کنی

دیگه باید گوشه ذهنت بسپاری ک اینها اینطوری هستن و فراموش کنی

نمیدونم‌تونستم برسونم فحبای کلامم وُ 

ببین این‌مسئله کاملا به روحیه خودتون برمیگرده من‌خودم شخصا چون انسان صلح طلبی هستم و اعتقاد دارم که ...

چقدر خوبه طرز فکر و نگاهتون ، دوسش داشتم ، ممنون از وقتی که گذاشتین