2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابا. خاله ی من چهارمیشو سر ۴۰ آورد‌

فقط میگن ۳۵ به بالا اگ تا ۶ ماه نشد، یه چکاپ زنان بدید ک خدایی نکرده مشکلی نباشه.

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

قرص ویتامین ای  خودتون  و حتما همسرتون بخورید.بارداری اولتونه؟

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

اگه تنبلی و اینا نداری تا یائسگی میتونی باردار بشی

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

چه مشکلی دارین؟

منم ۱۰ماهه اقدامم نشده ۲۹سالمه

خیلی دلشوره واضطراب دارم😔

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...
اره بابا. خاله ی من چهارمیشو سر ۴۰ آورد‌ فقط میگن ۳۵ به بالا اگ تا ۶ ماه نشد، یه چکاپ زنان بدید ک خ ...

خدا از دهنتدبشنوه من ازدواج دوممه نمیدونم چرا نمیشه. مشکلی همنداریم

خدا همیشه حواسش بهمون هست😊😊