2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازگی نرفتم ولی میدونم خودم تنبلی دارم خیلی استرس دارم از وقتی اقدام هستیم نمیدونم چیکار کنم استرسم ...

خب تنبلیت برطرف شده؟ اگه نه که باید اونو اول درمان کنی،،،وزنتم بالا باشه باید کم کنید،،شوهرتم ی از اسپرم بده بعد قرص آخرش اقدام

[QUOTE=317894242]چه مشکلی دارین؟ منم ۱۰ماهه اقدامم نشده ۲۹سالمه خیلی تیروئد دارم  اون مشکلی ندا ...

یه دکتر خوب ومعروف برو عزیزم انشاءالله میشی

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...
دلشوره اضطراب سمه واسه بارداری بیخیال باش

نمیدونم چطوری بیخیال باشم هرکاری میکنم نمیشه

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...
شدن میشه ،،اینجا مگه کارشناسن اخه برید دکتر دیگه

دکترم میرم لی صاحابادمیگن هیچی نیست. لامصب  ادم تو این موقعیتا ب زمینو زمان چنگ میزنه نمیدونید ک🥺

خدا همیشه حواسش بهمون هست😊😊

خب تنبلیت برطرف شده؟ اگه نه که باید اونو اول درمان کنی،،،وزنتم بالا باشه باید کم کنید،،شوهرتم ی از ا ...

میخوایم نوبت بگیریم واسه یه دکتر خوب 

حالا هرچی خدا بخواد