چایسرد مدیر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 468 عنوان خواهرشوهر تولد بچش هفته پیش دعوتم نکرد | مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 46 پست جای من بودید چیکار میکردید. دلم میخاد خفش کنم. مگه دشمنشم دعوت نکرد ایهاالناس تاپیک مال دو نفره دهنمو سرویس کردید 1402/08/27 | 09:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سروین_م عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 3172 جاری ندارم ولی خیلیا بودن چیزی که عوض داره گله نداره، مهمونی بعدی همه رو بگو جز اونبه روش هم نیار
چایسرد مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 468 کیا رو دعوت کرده بوده مشکلی بوده یا با هم خوب بودین ؟ اصلااا مشکلی نداشتیم. بچه ها بنظرتون کم محلی کنم یا مث سابق باشم ایهاالناس تاپیک مال دو نفره دهنمو سرویس کردید
چایسرد مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 468 همسرت چیزی نگفتن گفت ب جهنم ک نکرد ایهاالناس تاپیک مال دو نفره دهنمو سرویس کردید
mmmbb عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 1132 اصلااا مشکلی نداشتیم. بچه ها بنظرتون کم محلی کنم یا مث سابق باشم جاری من چی سرزده رفتم خونش دیدم پره مهمون خونش من ک همسایش بودم دعوتم نکرده بود اخر گفت فکر کردم خونه نیستی
چایسرد مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 468 چیزی که عوض داره گله نداره، مهمونی بعدی همه رو بگو جز اون به روش هم نیار حوصله مهمون بازی ندارم اصصصلا ولی اگرم بخام این کارو کنم مهمونی بدم و اینو صدا نکنم. میترسم شوهرم اجازه نده اون وقت چیکار کنم اگه بگه باید اونم دعوت کنیم ایهاالناس تاپیک مال دو نفره دهنمو سرویس کردید
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 47398 اصلااا مشکلی نداشتیم. بچه ها بنظرتون کم محلی کنم یا مث سابق باشم ب نظرم ادب خواهرشوهر رو نبین یه شب ک همه خونه مادرشوهری یه هدیه کوچولو بخر بده بچه جلو همه بگو اون شب نشد ک بهت کادو بدم خریده بودم از قبل روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔
چایسرد مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 468 جاری من چی سرزده رفتم خونش دیدم پره مهمون خونش من ک همسایش بودم دعوتم نکرده بود اخر گفت فکر کردم خون ... چرا رفتی کاش نمیرفتی ایهاالناس تاپیک مال دو نفره دهنمو سرویس کردید
لی_لا_مامان_آینده عضویت: 1391/06/05 تعداد پست: 13638 خیلی عادی برخورد کن بزار فکر کنه اصلا برات مهم نبوده شما هم به موق جبران کن گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
baharejoooon عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 2955 من چی بگم دیشب خونه مادرشوهرم جاریام بودن منو دعوت نکرد مادرشوهرم بعد جاریم همون دیشب بهم زنگ زد جفتشون باهام حرف زدنکسایی که روزای دیگه یه زنگ نمیزنن ببینن مرده ای زنده ای بعد از روی سیاستشون جلو مادرشوهرم زنگ زدن ببین چقد کثیفن میشه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین
mmmbb عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 1132 چرا رفتی کاش نمیرفتی نمیدونستم تولد داره که😢 زنگشون زدیم دیر باز کردن دیگ تو راه پله بودیم برادرشوهرم نزاشت برگردم.
چایسرد مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 468 خیلی عادی برخورد کن بزار فکر کنه اصلا برات مهم نبوده شما هم به موق جبران کن باشه بنظرت اگه کم محلی کنم فک میکنه خیلی ناراحتم؟ ایهاالناس تاپیک مال دو نفره دهنمو سرویس کردید
طنازیم عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 7563 اره این خبرو از کجا شنیدی کی گفته این خیلی مهمه. و اینکه باهاش خیلی راحتی یا سرسنگسن میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره
چایسرد مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 468 این خبرو از کجا شنیدی کی گفته این خیلی مهمه. و اینکه باهاش خیلی راحتی یا سرسنگسن باهم عادی هستیم نه دعوا کردیم نه صمیمیم. خبرو شوهرم خونه مادرش شنیده ایهاالناس تاپیک مال دو نفره دهنمو سرویس کردید
کالج۲ عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 1445 باشه بنظرت اگه کم محلی کنم فک میکنه خیلی ناراحتم؟ اره اشتباهه قشنگ متوجه میشه به هدفش رسیده
چایسرد مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 468 این خبرو از کجا شنیدی کی گفته این خیلی مهمه. و اینکه باهاش خیلی راحتی یا سرسنگسن شوهرمم نمیگفت من پرسیدم که بالاخره فلانی تولد نگرف ایهاالناس تاپیک مال دو نفره دهنمو سرویس کردید