2777
2789
عنوان

خواهرشوهر تولد بچش هفته پیش دعوتم نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 46 پست
حوصله مهمون بازی ندارم اصصصلا  ولی اگرم بخام این کارو کنم مهمونی بدم و اینو صدا نکنم. میترسم شو ...

خب شاید چون حوصله مهمون بازی نداری و کسی رو دعوت نمیکنی اونم دعوت نکرده، اینجوری نیست؟

وقتی حوصله مهمان بودن داریف باید حوصله میزبانی هم داشته باشیا

اگر قضیه اینجوری نیست، بالاخره دیر یا زود آدم دعوت میکنه دیگه، قبلش با شوهرت هماهنگ کن. یا همین الان صحبت کن بگو ببین فلانی این کارو کرده من مهمونی بدم دعوتش نمیکنم

به نظرم برات مهم نباشه توام مهمونی دعوت خواستی بکنی دعوتش نکن 

البته اگه شوهرت پایت باشه  و پشتت نه مثل شوهر من که بدیا رو میبینی از خانوادش اما بازم طرف اوناست و از اونا دفاع میکنه بخاطر اینکه من پرو نشم و رو بهم نده

میشه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا 

ما و عمه ام همسایه بودیم 

تو یک ساختمان 

همه فامیلش و دعوت کرده بود ولی ما را نگفته بود 

مامانم رفت با فامیلها سلام و علیک کرد و سر شام امد خانه خودمان 

منم بچه بودم عمه ام  برگشت بهم گفت میترسم غذام کم بیاد اخه شما ها را حساب نکرده بودم 

واقعا یادش میافتم فقط بیشعوریش به نظرم میاد 

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 
باهم عادی هستیم نه دعوا کردیم نه صمیمیم.  خبرو شوهرم خونه مادرش شنیده

اونوقت مادرجونش نگفته چرا شما دعوت نبودین. شوهرت از مادرش سوال نکرده 

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره
ب نظرم ادب خواهرشوهر رو نبین یه شب ک همه خونه مادرشوهری یه هدیه کوچولو بخر بده بچه جلو همه بگو اون ش ...

اره این از همش بهتره

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

قطعا تلافی کن

تولد بگیر همه رو بگو به جز اون

چندوقت پیش شنیدم یکی از فامیلا رفته بود خونه مادرشوهرم بعد خواهرشوهرم به اون مهمونشون گفته بود به فلانی نگو اومدی اینجا اخه دیگه به اون نگفتیم بیاد

تقریبا چندوقت بعرش یکی از خواهرشوهرامو شام دعوت کردم به اون نگفتم

د

دیشبم کلی مهمون داشتم به اون خواهرشوهرم نگفتم😁

قشنگ منتظرم گلایه کنه حالشو بگیرم😂

چیزی که عوض داره گله نداره

اونوقت مادرجونش نگفته چرا شما دعوت نبودین. شوهرت از مادرش سوال نکرده 

ببین یه دختر دیگه داره ۹ سالشه تولد اون من مریض بودم واقعن داشتم از شدت بدن درد میمردم نتونستم برم دلیلشم ب خاهرشوهر گفتیم من حدس میزنم چون اونو نتونسم برم بر همونه

ایهاالناس تاپیک مال دو نفره دهنمو سرویس کردید
ببین یه دختر دیگه داره ۹ سالشه تولد اون من مریض بودم واقعن داشتم از شدت بدن درد میمردم نتونستم برم د ...

اگه نتونستی بری هدیشو که دادی

و انسان به اندازه ی امنیتی که به دیگران میدهد،مومن است🕊
باشه بنظرت اگه کم محلی کنم فک میکنه خیلی ناراحتم؟

اره 

شوهرم همیشه میگه نقطعه ضعف دست خانواده من نده بفهم از کجا بهت حمله کنن بیچاره ای   

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
حوصله مهمون بازی ندارم اصصصلا  ولی اگرم بخام این کارو کنم مهمونی بدم و اینو صدا نکنم. میترسم شو ...

ول کن بابا.چه دغدغه هایی داریدعوت نکرد که نکرد.

به گ و ز باقر که دعوت نکرد.من بودم خوشحالم میشدم

والا بخدا

جاری ندارم ولی خیلیا بودن

جاری نداری .....مگه خودت نگفتی من هر دفعه ملاقات با جاریم تمام خصوصیات و لباس و‌نع پذیراییش را در دفترچه یادداشت میکنم ....راست و دروغ حرفات معلوم نیست.