2777
2789
عنوان

خانم های متاهل میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 63 پست
😅من یه بار حتی فشارم افتاد افتادم زمین گفت اه بلندشو!

تو فکر این جیزا نباش مردا اینقد درگیری ذهنی دارن این روزا خودشونم یادشون نیس

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

البته همسر منم اینجوری نبودا... اون اوایل یکم سردتر بود... مثلا یبار پاشدم برم اشپزخونه... یرم گیج رفت. چشام سیاهی رفت... خوردم زمین... اومد بلندم کرد گفت چی شده؟؟؟ بعدم دراز کشیدم. اونم نشست پای بقبه فیلمش.. گفت هروقت پا شدی حتما اب قند درست کن بخور😁😁😁😁😁😁😁😁الان دیگه شونزده هفده سال گذشته... عشقمون بیشتر شده..... 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبار  به دستم بخار غذا خورد گفتم آخ دستم  نشستم تو آشپزخونه اومد دستمو گرفت بوس کرد بعد ...

عشقتون پایدار❤️

راز دل را نتوانم به کسی بگشایم/که در این دیر مغان راز نگهداری نیست
دیشب دستم سوخت اشکم درومد اما هیچی نگفت  دلگرفت به خاطر این یخ بودنش گریه کردم

بهشون بگید که انتظار توجه دارید ازشون و اینکه دوست دارید واکنش هاشون این جور مواقع چی باشه و ... بذارید متوجه بشن که کدوم رفتار ایشون برای مثال توی این جور مواقع باعث ارامش و تسکین شماست،شاید واقعا بلد نیستند ابراز کنند

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

دیشب دستم سوخت اشکم درومد اما هیچی نگفت  دلگرفت به خاطر این یخ بودنش گریه کردم

خیلی سوخت یا ی تاول کوچولو؟ 

ببین لاید خودت بری هی ارد بزنی پماد بزنی یخ بزاری ک ببینی حساسی یا بگو برو پماد بیار لطفا و... 

شوهر من هیچی😁

اگه خ باشه و من هی بگم میگه اخ همین 😐😄

اگه دستم ببرم میگه ای چاقوی بد  چند تام به چاقو میزنه 

اگرم بسوزم اتیشو فوت میکنه وبهش میگه بد بد بد 

😂😂😂😂😂😂😂😂

تورو خدا بزرگ شین  مگه بچه ای که دستت سوخت شوهرت بیاد دلداریت بده  

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
عشقتون پایدار❤️

مرسی عزیزم ♥️🙏

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

شوهر من خیلی رو این چیزا حساس سریع انواع پمادهارو جمع میکنه رو کابینت همرو میزنه هی مدام میپرسه درد دارم یا نه مریضم که بشم همینه انواع دارو گیاهیارو دم میکنه دارو هامو مرتب یاداوری میکنه لباس گرم میپوشونه بهم برای بچه هامم همینطوره

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝

ميگه ردش ميمونه؟؟؟؟بشدت حساسه رو رد سوختگي و بريدگي دوجاي دستم سطحي با اتو سوخت و موند 🤣🤣🤣

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

تو این مورد احساسیه ( عیبم زیاد داره)

مثلن میگه وای دستت چی شده؟ ای بابا چرا

پماد بزن

بلاخره هر مردی تو یه چیزی خوبه تو یه چیزی افتضاحه

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
😅من یه بار حتی فشارم افتاد افتادم زمین گفت اه بلندشو!

ببین عزیزم. کلا اقایون زیاد حوصله ناز کشیدن ندارن... از دل ما هم بیخبرن.... از زیاد ناله کردن هم خوششون نمیاد.... مثلا خودم شخصا به درد خیلی صبورم و صدام در نمیاد. برا همین وقتی آخم در بیاد میفهمه قضیه جدیه.یا زیاد گریه نمیکنم... برا همین اگر روزی هم گریه م در بیاد، میدونه دیگه خییییییییلی ناراحتم. 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

هیچی ،میخنده

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉
البته همسر منم اینجوری نبودا... اون اوایل یکم سردتر بود... مثلا یبار پاشدم برم اشپزخونه... یرم گیج ر ...

دلیلش میتونه این باشه که گذر زمان باعث میشه افراد شناخت بیشتری از طرف مقابل پیدا کنن ، تجربه باعث میشه ادم ها توی رابطه شون اموزش و مهارت بیشتری کسب کنند و باسواد تر بشن تو رابطه   برقرار باشید

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

عشقتون پایدار❤️

حقداری ناراحت بشی عزیزم کسایی ک مرد بی احساس دارن متوجه میشن ولی شوهرت مجموعه ای از رفتار ها شاید کلی رفتار خوب دیگه داره 

من بابام خداییی نکرده ما مریض بشیم هنوز واسمون نگران و هی یاداوری میکنه داروهامونو سر مامانم داد میزنه چرا اینکار کردی الان مریض میشی یا خ پرستاری میکنه ولییی شوهرم اصلاااا و ابدااا اما شوهرم بعضی از ویژگی هاش از بابام بهتره

به نظرتون من زیادی حساس شدم ؟!!!!

عزیزم چند سالته و چند ساله ازدواج کردی؟ البته به خانواده خودت هم بستگی داره. من با اینکه تک دختر و فرزند اخر بودم در بچگی هر طوریم می شد برادرهام با شوخی و مسخرگی طی می کردند. برای همین عادت کردم. حالا باز نسبت به انها همسرم خداروشکر حساس تره هرچند خیلی هم انتظاری ندارم ازش.