2777
2789
عنوان

خانم های متاهل میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 63 پست

واکنش همسر چیه؟

هیچی سرزنش میکنه میگه چرا مواظب نبودی!!! انگار من از روی عمد زدم دستمو با چاقو نصف کردم و یا گرفتم روی اجاق که کباب پز شه  

خب مرد حسابی پیش میاد دیگه

دارم تلاش میکنم بیارم بدم به تو بخوری

وطن ای مادر غمدیده ام.......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته ذهنت درگیره اینه؟

دیشب دستم سوخت اشکم درومد اما هیچی نگفت 

دلگرفت به خاطر این یخ بودنش گریه کردم 

راز دل را نتوانم به کسی بگشایم/که در این دیر مغان راز نگهداری نیست
یعنی اینقدر بیکاری که مدتهاست فکرت درگیره که دست بسوزه شوهرت باید بگه چی؟ یا خدا

فقط این نیست خیلی چیزهاست شاید این یه جرقه بود که دلم بشکنه

بستگی ب شدت جراحت داره اگه خراشی باشه چندتا نچ نچ میکنه تمام، اگه عمیق باشه و خون بیاد سریع ضربتی میره چسب زخم میخره میاره🤣🤣🤣🤣 ب نظرم نصفش بخاطر اینکه سریع سرپا بشم غذارو درست کنم  شکمش خالی نمونه 🤭🤭😂😂😂

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
در حد سوزش و بریدگی هیچی درحد قطع شدن باشه شاید بگه آخی🤣🤣🤣

😅من یه بار حتی فشارم افتاد افتادم زمین گفت اه بلندشو!

یبار  به دستم بخار غذا خورد

گفتم آخ دستم 

نشستم تو آشپزخونه اومد دستمو گرفت بوس کرد بعد صورتمو بوسید بغلم کرد بچه هامم خمیر دندون آوردن پوف میکردن و خمیر میزدن 

خدایی اصلا در حد سوختگی نبود ولی خیلی حس خوبی داشت 

کلا من ناجور جون عزیزم اصلا دل ندارم یکم دستم خش بیوفته میبرم بهش نشون میدم می‌خنده میگه اوخی کوچولو کو زخمت 😂بعد دست خودش پنج شش سانت عمیق می‌بره اصلا نمیگه 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘