2777
2789
عنوان

خانم های متاهل میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 63 پست
چه امضای قشنگی ! انشالله انرژی خوبش به زندگی خودت برگرده عزیزم    

مرسی خانم گل ❤️😘

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهشون بگید که انتظار توجه دارید ازشون و اینکه دوست دارید واکنش هاشون این جور مواقع چی باشه و ... بذا ...

آخه خودم بگم که دیگه کارتش برام ارزشمند نیست

راز دل را نتوانم به کسی بگشایم/که در این دیر مغان راز نگهداری نیست
آخه خودم بگم که دیگه کارتش برام ارزشمند نیست

چرا ارزش نداره مهربون؟ دوست دارید بدون اینکه از نیازهاتون مستقیم حرف بزنید،ایشون متوجه بشند؟ خب این احتمالیه و ممکنه متوجه نشند

توی تایم هایی که هردو حالتون خوبه و ارامش دارید از نیازهاتون بگید حتی جزئی،نه اینکه هربار تکرار کنید نه منظورم این نیست اما افکارتون رو باهاشون در میون بذارید،احساساتتون رو ، زندگی رو به خودتون سخت نگیرید

کنار نزدیک ترین شخص زندگیتون ، نیازهاتون رو سانسور و سرکوب نکنید،نذارید این فکر باعث بشه لحظه ای ارامشتون رو از دست بدید

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱