2777
2789
عنوان

افسر آزمون شهری

673 بازدید | 69 پست

دوروزه حالم خیلی بده نمیدونم چیکار کنم انقد اعصابم متشنج شده به زمین و زمان و بچه هام گیر الکی میدم.رفتم آزمون شهری یکی از هنرجوها ول کن افسر نبود برای اینکه شمارش رو بهش بده که دفعه ی بعد قبولش کنه منم پشت فرمون بودم منتظر بودم طرف ول کنه که به نظر خودم افسر بیشتر حرف رو طول میداد وقتی میخواست مخاطبش من باشم دوبار دست منو لمس کرد هردوبار خیلیییی شدید دستمو کشیدم ونیز نگاهش کردم ولی انگار نه انگار اشک تو چشمام جمع شد امتحانمم خراب کردم از ناراحتی زیاد.هیچ وقت نمیبخشمش😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔به نظر شما چیکار کنم آروم بشم دوشبه خواب ندارم

کاری که ازت برنمیاد،چون نمیتونی ثابت کنی

به خدا واگذار کن و فراموش کن

اون آدم کثیف ارزش ناراحتی تورو نداره

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=317862098]کاری که ازت برنمیاد،چون نمیتونی ثابت کنی به خدا واگذار کن و فراموش کن اون آدم کثیف ارزش ناراحتی تو ...[/QUOTقلبم درد گرفت از ناراحتی زیاد اصلا نفهمیدم چجوری تا خونه اومدم وقتی رسیدم عین دیوونه ها بودم سر هر چیز الکی داد میزدم 

شما وظیفتونو انجام دادین  راستی آزمون بالاخره چه کار کردی؟ منم فردا برای بار اول آزمون دارم

بعداز اون یه بار رفتم انقد استرس دفعه ی قبل روداشتم نفسم داشت بند میومد دیگه نرفتم