دوروزه حالم خیلی بده نمیدونم چیکار کنم انقد اعصابم متشنج شده به زمین و زمان و بچه هام گیر الکی میدم.رفتم آزمون شهری یکی از هنرجوها ول کن افسر نبود برای اینکه شمارش رو بهش بده که دفعه ی بعد قبولش کنه منم پشت فرمون بودم منتظر بودم طرف ول کنه که به نظر خودم افسر بیشتر حرف رو طول میداد وقتی میخواست مخاطبش من باشم دوبار دست منو لمس کرد هردوبار خیلیییی شدید دستمو کشیدم ونیز نگاهش کردم ولی انگار نه انگار اشک تو چشمام جمع شد امتحانمم خراب کردم از ناراحتی زیاد.هیچ وقت نمیبخشمش😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔به نظر شما چیکار کنم آروم بشم دوشبه خواب ندارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
افسری که من پیشش امتحان دادم یه آقای نجیب بود بشدت خشک و سخت گیر
یعنی چی شماره میداد قبول شه😐😐
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
عزیزم منم تو اوج سرما ساعت ۸صبح رفتم چون آئین نامه رو دفعه اول قبول شدم امید داشتم اینم اولین بار قب ...
منم آئین نامه رو بار اول بدون غلط قبول شدم ولی خب باید انتظار رد شدن داشته باشی که بعدا نخوره تو ذوقت من دوبار اول از استرس زیاد پام رو پدال بند نمیشد ازبس میلرزیدم ولی جلسه ی بعدش نیم ساعت قبل از امتحان یه دونه پرانول ده خوردم واقعا خیلی تاثیر داشت