2777
2789
عنوان

افسر آزمون شهری

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ممنونم عزیز، شما خوبین؟ امتحان دومم هنوز هفته آینده است  شما چه کار کردین؟

من دوهفته پیش ثبت نام کردم دقیقا همون صبح دختر خاله م فوت کرد😔😔😔😔امافردا امتحان دارم باز

من دوهفته پیش ثبت نام کردم دقیقا همون صبح دختر خاله م فوت کرد😔😔😔😔امافردا امتحان دارم باز

عزیززم 😔 خدا رحمتش کنه ان شاءالله

امیدوارم که قبول بشین و بیایین خبرشو به من بدین 

جانم فدای ایران

سلا عزیزم ممنون شماخوبین؟نه عزیزم سه هفته بود تمرین نداشتم خراب کردم مخصوصا این استرسی که باهام همرا ...

منم خوبم شکر خدا ممنون

فدای سرت عزیزم ان شاءالله دفعه بعد 

منم عصر رفتم یه جلسه آزاد برم ماشین راننده خراب شد 🤪

جانم فدای ایران

سلام 

عزیزم کار افسره درست نبود 

تو ماشین حداقل باید سه نفر دیگه هم به جز کسی که پشت فرمون باشه لابد تو نفر آخر بودی 

این سری که رفتی سعی کن نفر دوم اینا باشی که تو ماشین آدم باشه جلوی اونا هیچ غلطی نمیتونه بکنه بعد بخاطر این خودتو ناراحت نکن که خدایی نکرده خراب کنی کارتو 

این سری برو اگه همون افسر بود با اعتماد به نفس و جدیدت تمام بشین پشت فرمون پرونده ایناتو بده گفت حرکت کن راه بیفت اصلا هم نگاهش نکن حواستو بده به کارت دیدی دستتو لمس کرد از قصد نه اینکه بیاد فرمون و برات اوکی کنه دستش بخوره اگر دیدی واقعا از قصد داره زیاده روی می‌کنه حتی شده رد بشی بزن رو ترمز و دستی رو بکش و از ماشین پیاده شو درم باز بزار و بهش بگو برای چی از قصد لمس میکنی چیه لابد میخوای گردن هم نگیری اون سری هم همین کارو کردیم گفتم شاید سوع تفاهم شده ولی این سری دیگه مطمئن شدم بعد رئیس اونجا رو صدا بزن

یا اگر نمیخوای اینجوری بشه 

دیدی این سری هم داره دستتو لمس می‌کنه از قصد بلند بگو ببخشید دستتون همش داره میخوره به دستم لطفا رعایت کنید با جدیت

سلام  عزیزم کار افسره درست نبود  تو ماشین حداقل باید سه نفر دیگه هم به جز کسی که پشت فرم ...

سلام عزیزم تنها نبودم یه نفر دیگه پشت بود.داشت بایه هنر جوی دیگه حرف می‌زد منم منتظر بودم.دیدی یه نفر برای اینکه حواستون به یه حرفی جمع کنه باپشت دست میزنه به پات یعنی توهم تو این بحث شرکت کن.دقیقا اونجوری بود تا جایی که من فکر کردم شاید کمر بند نبستم یا ...دیدم هیچی نبود تا اینکه دوباره زد رو دستم مثلا نظرمنو میخواد تو بحثش با اون دختره تند نگاش کردم ولی انگار نه انگار دیگه چشمم جایی رو نمی‌دید اشکی شده بود بعداز اون دیگه استرس شدید دارم