2777
2789

کونگفو

تکواندو (اختیاری)

‌ما در زمینی قابل اشتعال زندگی می کنیم.همیشه آتش هست.همیشه خانه ها از دست می روندو زندگی ها گم می شوندولی هیچکس چمدانش را نمی بنددو به چراگاهی امن تر نمی رود.فقط اشکشان را پاک می کنندو مردگانشان را دفن می کنندو بچه های بیشتری می آوردندو جای پایشان را محکم تر می کنند.استیو تولتز |

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خانمی چند روز پیش همینجا می‌گفت سوسک کش امحا گرفته زده عالی بوده

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

اول از همه باید جلو ورودشون رو بگیری مگر نه هرچقدر سم بزنی باز هم میاد

دو اینکه کل خونه رو سمپاشی کن

زیر کابینتها و پشتشون از این پودرا بریز

دو هفته بعد سمپاشی باید دوباره سمپاشی کنی که تخمهایی که تبدیل به سوسک شدن هم از بین برن

خونه قبلی ماهم اینجوری بود سال اولی که رفتیم کم و بیش میدیدم ولی کم کم زیاد شد

منم دست به کار شدم اول از آشپزخونه شروع کردم تمام کابینتا رو خالی کردم قشنگ همه درزو دورزارو گرفتم 

دور پریزای برق دور شیلنگ خروجی و فرودی آب و فاضلاب حتی سوراخ هایی که واسه دریل و پیچ رو دیوار بود

بعد حسابی آشپزخونه رو تمیز کردم چند دور سم زدم بعد یه روز باز تمیز کردم و چیدم وسایلو

بعد سراغ حموم و دستشویی رفتم و همه سوراخا و درزارو بستم پشت روشور سوراخای رو دیوار و دور کلید پریزا و ...

و در نهایت ۷ سال بدون سوسک ر. توی یه خونه ۲۰ سال ساخت تجربه کردم