2777
2789
عنوان

چیکار کنم به بچم دل نبندم ؟ باید طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2013 بازدید | 74 پست

همسایمون بچش و از بیمارستان داد به زن داداشش 

چون داداشش تک فرزند بود و پسرش تو نوجوونی تو رودخونه غرق شد و دیگ بچه دار نشدن

ایشونم بچش و داد بهش 

بعد از سالها داداشش و زن داداشش جدا شدن ولی بچه همچنان با زن داداششه 

الان دانشگاه میره

{﷽}         ‌م‍‌واظِ‍‌بِ #تای‍‌پ ‍ک‍‌ر‍دَنِ‍‌تونِ‍‌ ب‍‍‌اشی‍‌د،پ‍‌ُش‍‌تِ هَ‍‌ر ‍اک‍‌ان‍‌ت‍‌ی #قَ‍‌ل‍‌ب‍‌ی ‍م‍‌ی‍‌ت‍‌پ‍‍‍‌ه !  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان قرار شد نصیحت و سرزنش و اینا نکنید . گفتم که اگه تجربه ای دارید بگید اگه نه لطفا تایپک رو ترک ...

گفتم بهتون که اگر شرایط نگهداریشو نداری بچرو بده به پدرش 

و بهش سر بزن بزار حداقل فکر کنه که شما به فکرشی پس فردا جلو دوستاش بگه من بچه طلاقم ولی مادر دارم و مادرم به فکرم و بهم سر میزنه

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم
دوستان قرار شد نصیحت و سرزنش و اینا نکنید . گفتم که اگه تجربه ای دارید بگید اگه نه لطفا تایپک رو ترک ...

چرا سرزنش بکنیم هیچکس اندازه مادر به بچش دلسوز تر نیس 

حتما شرایط واسه شمام اینطوره 

ولی فقط فکر به اینکه اگه بچه بعدا چطور مادرشو قضاوت کنه و...

این خیلی دردناکه

{﷽}         ‌م‍‌واظِ‍‌بِ #تای‍‌پ ‍ک‍‌ر‍دَنِ‍‌تونِ‍‌ ب‍‍‌اشی‍‌د،پ‍‌ُش‍‌تِ هَ‍‌ر ‍اک‍‌ان‍‌ت‍‌ی #قَ‍‌ل‍‌ب‍‌ی ‍م‍‌ی‍‌ت‍‌پ‍‍‍‌ه !  
من از همون ماه اول بارداری

تو بارداری جدا آدم بهش وابسته میشه ولی وقتی دنیا میاد بغل میگیریش  یا چشمت تو چشمش نیفته دیگه آدم زیر و رو میشه من الان دخترم ۴سالشه ولی یه آخ بگه جونم به لبم میرسه تا بفهمم چیزیش نشده،یا پسرم فرقی ندارن برام عاشقانه دوستشون دارم

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
گفتم بهتون که اگر شرایط نگهداریشو نداری بچرو بده به پدرش  و بهش سر بزن بزار حداقل فکر کنه که ش ...

دقیقا

بعله خیانت دید بچشو از راه بیمارستان داد شوهرش مرد رفته زن گرفته الان هفت هشت سال میگذره خانومه هنوز مجرده و آرایشگره دخترشم میگن گهگداری میبینه نتونس ک نبینش

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    

عزیزم برید پیش روانپزشک بهتون کمک میکنه که این پروسه رو اصولی طی کنین ...حتما برو پیش مشاور یا روانپزشک

عزیزم داستان خالمو بهت گفتم 

خالم بخاطر اینکه از فکر بچش بیاد بیرون از همسر دومش  یه دختر و پسر داره

وقتی بچش اومد تعریف میکرد که باباش رفته زن گرفته  مادر بزرگش بزرگش کرده و بلاهایی که سرش اومده ادم دلش کباب میشه  خالم خیلی اذیت شد هرسال تولدش هدیه میخرید یه تابلو فرش بافت اخرش تاریخ تولد بچشو زده بود

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم

مادر همسرت چطور آدمیه.؟؟؟همسرت وضع مالیش چطوره؟؟پست هات رو خوندم بنظرم شرایط مالیش رو داری برای نگهداری اما نمیدونم شاید دلایل دیگه ای داری...من با اینکه شما رو نمیشناسم اما دوست دارم برای اون بچه ی بیچاره گریه کنم

خواهر جاری ام هم این کارو کرد تو بیمارستان بچشو داد شوهرش  الان تقریبا کلاس سوم میره از دور میبینه  بچشو

تو اینستا یه مدت  به اسم ناشناس چت میکرد باهاش ولی فهمیدن جلوشو گرفتن 

نمیخوام نصیحت کنم انکار یه تیکه از وجودته میخوای رها کنی همیشه داغش تو سینت میمونه هر بلایی سرش بیاد  نمیتونی کاری کنی حقی نداری

اگه میتونی تا ۷ سالگی ماله خودته بعدشم هفته یه روزم باشه میتونی ببینیش 

به هر حال تجربه اطرافیانمو گفتم هر چی به صلاحته اتفاق بیوفته

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم