2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بطری ماسه یا شن بریز در روز ۱۰ دقیقه و شب هم ده دقیقه رو مبل بشین اونو بذار زیرپاشنه پات باهاش بازی کن حالت ورزش موقع خواب هم روغن سیاه دانه بمال پات حتما هم دمپایی طبی بپوش تو خونه 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

سرکه سیب بمال کف پاهات و کفی ژله ای بخر 

تو خونه با دمپایی طبی راه برو و بیرون کفش مخصوص خار پاشنه البته اگه کفی ژله ای بخری نیاز به کفش طبی نیست

سعی کن وزنت رو هم بیاری پایین من داشتم با کفی ژله ای و سرکه سیب حل شد

مامانم داشت ، دکتر بهش گفته بود مرتب با گوشت کوب چوبی بکوب کف پات. خار پاشنه اب شد بااین روش 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

برا خار پاشنه یه تیکه پشم بزارید تو جورابتون شبها هم دنبه به پاشنه پاتون ببندین کفشاتونم طبی باشه عملم نکنین فایده نداره دوباره در میاد

..اینو تو یک گروه خوندم👆

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         
برات ایه الکرسی خوندم

دکتر طب سنتی به من حنا گفت بزار کف پات تا ۱۰ دقیقه بمونه بشور.و بطری کوچیک اب یخ زده رو با پاهات عقب و جلو کن بیشتر زیر پاشنه پاهات باشه.تو خونه صندل طبی و بیرون کفش طبی بپوش.و زیاد پیاده روی نباشه.برا من خیلی بهتر شدم.