2821
2789

درد در حد تیر کشیدن کمر و زیر شکم

خونریزی متفاوته از هیچی تا خیلی

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷رهبر شهیدم کربلا نرفته شد کربلایی❤️من بمیرم برای مظلومیتت😭 آقا مجتبی لحظه ای و کمتراز آن دست از حمایت شما نمیکشم❤️❤️❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بستگی داره به کاربلد بودن مرد ولی درکل نه درد نداره 

اونایی که ناشیانه میکوبن یا بلد نیستن اونا خونریزی دارن رابطه اولی که خون نیاد اون یعنی هم معاشقه درست بوده هم مرده مراعات کار بوده هم رابطه با کیفیت بوده

یه خانوم مهندس حسابدار خوشگل 🧝🏻♀️ملکه جهنم خودت باش نه گدای بهشت دیگران❌

یعنی باید یواش انجام بده؟

قبلش باید معاشقه باشه چون تحریک زن خیلی مهمه و کار رو آسونتر میکنه

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷رهبر شهیدم کربلا نرفته شد کربلایی❤️من بمیرم برای مظلومیتت😭 آقا مجتبی لحظه ای و کمتراز آن دست از حمایت شما نمیکشم❤️❤️❤️

کلی معاشقه داشتیم ژل روان کننده هم زدیم ولی بااین وجود خیلی وحشتناک بود تشک پر خون شد بند نمیومد&nbs ...

شما هایمنت ضخیم بوده

یعنی باید یواش انجام بده؟

ملایم و با یه سری رعایت ها و احتیاط های جانبی و معاشقه طولانی و فراوون قبلش

حالا نخواه برات باز کنم که کاربریمو دوست دارم 

ولی درکل نترس بزرگترین لذت دنیاست حتی از غذاخوردن و پول خرج کردن هم لذت بیشتری داره  با آغوش باز برو استقبالش

کلی معاشقه داشتیم ژل روان کننده هم زدیم ولی بااین وجود خیلی وحشتناک بود تشک پر خون شد بند نمیومد&nbs ...

شرط میبندم قشنگ داری اغراق میکنی

من قبلش حمام رفتم، ازونجایی که حس کردیم خیس شدیم متوجه شدیم که بله... بنابراین درد نداشتم خونریزی هم در حد یه گردی کف دست 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃