مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷رهبر شهیدم کربلا نرفته شد کربلایی❤️من بمیرم برای مظلومیتت😭 آقا مجتبی لحظه ای و کمتراز آن دست از حمایت شما نمیکشم❤️❤️❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بستگی داره به کاربلد بودن مرد ولی درکل نه درد نداره
اونایی که ناشیانه میکوبن یا بلد نیستن اونا خونریزی دارن رابطه اولی که خون نیاد اون یعنی هم معاشقه درست بوده هم مرده مراعات کار بوده هم رابطه با کیفیت بوده
یه خانوم مهندس حسابدار خوشگل 🧝🏻♀️ملکه جهنم خودت باش نه گدای بهشت دیگران❌
قبلش باید معاشقه باشه چون تحریک زن خیلی مهمه و کار رو آسونتر میکنه
مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷رهبر شهیدم کربلا نرفته شد کربلایی❤️من بمیرم برای مظلومیتت😭 آقا مجتبی لحظه ای و کمتراز آن دست از حمایت شما نمیکشم❤️❤️❤️
کلی معاشقه داشتیم ژل روان کننده هم زدیم ولی بااین وجود خیلی وحشتناک بود تشک پر خون شد بند نمیومد&nbs ...
شما هایمنت ضخیم بوده