2789
عنوان

دخترای سن بالای اطرافتون چطور شد ک مجرد موندند

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 34 پست

مجرد بالای ۳۰ سال دور اطرافم زیاده

ولی خب سن بالا محسوب نمیشن تازه تو اوج جوونیشونن

کافیه ی بزرگتری بهشون بگه چرا ازدواج نمیکنید سنتون بالاس و اینا ی قشقرقی به پا میکنن که بیا و ببین

بعضیاشون هم دم نامزد بازی و جدایی و دوباره نامزدی برا پول قاپیدن این به شخصه دیدیدم پس قضاوت نیس

اکثرا اطرافم کلا همشون فقط به فکر پول و عشقو حال و دوس پسر این چیزا حرف مردم زیاد براشون مهم نیس

منم باشم حال میکنم شوهر چیه دیگه درگیر حذف ی عوضی ام

گنگ: حضرتآیت اللهعلی حسینی خامنه ای❤️🔥 غیرت: ایرانی👍 برتر منطقه: سپاه 🛐 عشق: یک کلام رهبرم و سلام ❤️ زنده باد ایران پاینده ایران🇮🇷 جاوید باد ایران جانم فدای ایران ❤🛐 د آخه...... تو با این سلیقه❤️🦁💚 سلیقه منو🇮🇷❤️🛐 مسخره میکنی؟ لطفا فقط مردای مادرجنده درخواست بدن با احترام به تمام عقاید قوم خانواده و حجاب یا بی حجابی و پوشش فرد مقابل عقاید: هر عقیده ای داری داشته باش ولی طرفدار حرومزاده نباش منظورمو گرفتی مرسی نگرفتی هم که دیدی مخالف حرفت گفتم ی کلام بگو و سلام برو خدا حفظت کنه

چون کار و تفریح و پول خودشو داره دیگه شوهر میخواد چیکار

میگه آقا بالاسر نمیخوام خانوم خودشه و دستشم تو جیب خودش

از ما هیچ چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

راهی نداره . تا خدا نخواد هر کارم کنی نمیشه . من خودم یکی از اون دخترام . واقعیت اینه اگه خواستگار خوب داشتیم رد نمیکردیم . از من دو تا بزرگتر بودن . گفتن ازدواج نمیکنیم . تو سن بالا ازدواج کردن و پشیمونن ک چرا موردای خوب تو سن زیر ۲۵ قبول نکردن . منم خواستگار اونجوری نداشتم . از سن کم هم کار کردم . اینم ک بگن محل کار همش دروغه . فقط باید خدا برات بخواد . همین . الانم مستقل شدم . همه چیم خوبه خداروشکر . ولی تنهایی برا خدا خوبه . الان خیلیا میگن خوشبحالت ک مجردی . میگم خدا نصیب شما کنه ک دوس دارید . منم ک دوس ندارم .. منو از تنهایی در بیاره . جالبه اینو بگی میپرن بهت ک چش نداری خوشبختی مونو ببینی ! خب اگه خوشبختی چرا حسرت مجردی داری . اگه بدبختی جدا شو کار کن مستقل شو

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
مجرد بالای ۳۰ سال دور اطرافم زیادهولی خب سن بالا محسوب نمیشن تازه تو اوج جوونیشونن کافیه ی بزرگتری ...

۳۵ به بعد وارد دوره میانسالی میشه انسان ( نپرید بهم . اگه نمیدونید سرچ کنید ) بعدشم .. اینکه میگی یکی بگه چرا مجردید میپرن بهش ! ک خب همون بهتر با این اخلاقشون تو این سن ! مجرد بمونن . و خب اینم ک دخترای اطدافتون به فکر تلکه کددن پسرای مردم و دوس پسر بازی هستن . بدون همه این نیستن . خیلیا آبرو براشون مهمه ک تو دهن مردم نیفتن

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

یکی بود همکارم بود

عشقش ولش کرده بود اونم هرکاری کرد برنگشت

و میگفت غرورش رو هم خرد کرد ولی الان دیگه ۴۷ سالشه و بعد از اون به گفته خودش با کسی نبود و نیس البته خیلی خوبم پیشرفت کرده بود شغل خوب و ماشین و اینا ولی نمیدونم چطور شد با من همکار بود 😂

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....

چند تاهستن دوتاشون بسیار پدر مادر بدی دارن طوریکه پدرشون مردسالار و زنستیز بود و بچهارو به جون هم مینداخت و از دختر بدش میومد

یکیشونم خواهراش و مادرش حسود بودن زندگیشو خراب کردن

۳۵ به بعد وارد دوره میانسالی میشه انسان ( نپرید بهم . اگه نمیدونید سرچ کنید ) بعدشم .. اینکه میگی یک ...

اوهوم میدونم عزیزم

من که قرار نیس بهت بپرم

ی چیزایی که من جرعت گفتنش نداشتم تو گفتی

اینقدر از پسرای فامیل خودم وَرکِش کردن کع والا دیگه برام عادی شده میگن فلانی این کارو کرد

گنگ: حضرتآیت اللهعلی حسینی خامنه ای❤️🔥 غیرت: ایرانی👍 برتر منطقه: سپاه 🛐 عشق: یک کلام رهبرم و سلام ❤️ زنده باد ایران پاینده ایران🇮🇷 جاوید باد ایران جانم فدای ایران ❤🛐 د آخه...... تو با این سلیقه❤️🦁💚 سلیقه منو🇮🇷❤️🛐 مسخره میکنی؟ لطفا فقط مردای مادرجنده درخواست بدن با احترام به تمام عقاید قوم خانواده و حجاب یا بی حجابی و پوشش فرد مقابل عقاید: هر عقیده ای داری داشته باش ولی طرفدار حرومزاده نباش منظورمو گرفتی مرسی نگرفتی هم که دیدی مخالف حرفت گفتم ی کلام بگو و سلام برو خدا حفظت کنه