2777
2789
عنوان

پشم ریزون ترین چیزی که از زندگی بقیه فهمیدین چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1549 بازدید | 66 پست

ی آقایی رو میشناختم حدود پنج سال پیش خواهرش ک مطلقه بود رو با تفنگ میکشه چون درمورد دختره حرف دراورده بودن ک با کسی رابطه داشه

دختره قبل مرگ برادرشو نفرین کرده و گفته انشالله همینجوری مثل من با تفنگ به ناحق کشته بشی  

بعد مرگ هم بردن  پزشک قانونی معاینه و گفتن هیچ رابطه جنسی نداشته حداقل برای چند سال گذشته

گذشت تا پارسال سر آبیاری زمین همون برادر باکسی درگیر میشه 

طرف مقابلش کسی بوده ک روانی بوده تیمارستان بستری میشده و مدتی بوده قرصهاشو مصرف نمیکرده 

یروز تعقیبش میکنه ی جای خلوت ب ضرب گلوله سرش رو میترکونه 

و در دم میمیره

قاتلش زندانه فعلا 

ولی دقیقا ب نفرین خواهرش و همونطوری کشته شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از تمام این پستا به این نتیجه میرسیم که فک نکنین زندگی همه گل و بلبله و تو حسرتش باشین، درواقع همیشه مرغ همسایه غازه، وسط زندگی خودتون رو با ظاهر زندگی بقیه مقایسه نکنین، منم یه مورد بگم، یه دختری تو آشناها عروسی نگرفت و مهریه کم و به جا جهیزیه پولشو داد به شوهره و همه میگفتن واااای چه عروسی خوووش به حااالشون، الاااااان عروووسه نمیزاره پسره سر به خونوادش بزنه حتی، با اینکه تو یه ساختمونن، من از همون اول میدونستم چخبر میشه بعدا، هیچ دختری از عروسی نمیگذره

یکی از اقوام نزدیکم فوق العاده وضع مالی خوبی دارن که هر ۴ ماه میرفتن اروپا، همه میگفتن خوش به حالشون و .... ۳ ماهه فهمیدم بخاطر درمان دخترش اونجا میرفته و از اخرم نتیجه نداده، دخترش یک بیماری نادر گرفته که روز به روز مغزش کوچیکتر میشه، ممنون میشم براش دعا کنید❤😔

کاربر zxm23  هستم. و در حال حاضر عضو فعال گروه مافیایی سلامت باشید🗿  هییی.... بی دلیل تعلیق شدم. بگذریم.🙂✋علیکم السلام😁حالت چطوره؟؟؟چخبرا؟ دوست داشتی ریپ بزن جواب بده👌😁در همین حین که این متن و مینویسم حوصلم سر رفته...و موقعیت حرص دادن یا کرم ریزی کسی و ندارم چون ساعت ۱شبه😅حوصلم سر میره باید یا کرم بریزم یا حرص بدم یکیو👌انرژی و فعالیت و... کلاا شور و هیجان زیادی دارم و سعی میکنم به بقیه هم منتقل کنم😎🥳😁 عاشق کارتون های باب اسفنجی و بینوایان و انیمیشن های المنتال درون و برون و رالف خرابکار وقتی میگم عاشق اینا یعنی 100 بار هرکدومو دیدم و برای  بار 101 میبینم😁یه کتاب و اهنگ خوبم معرفی کنم؟کتاب هنر خوب بودن خیلی قشنگه، هم قلم خوبی داره هم موضوع جالبی درمورد روانشناسی هست،کتاب به امید دلبستم و عقاید یک دلقک،48قانون قدرت هم خیلی بهتون پیشنهاد میکنم... اهنگ زندگی همینه ارتا،بیشتر از همیشه نازنین و محیار، چشماتو ببند، ای گل رویایی ، شراره😁،نازی نازی امشب دلم مست توعه👌،  و قد و بالای تو رعنارو بنازمم تو که با عشوه گری از همه دل میبری چرا نمیرقصی (مدیونی با ریتم نخونی😁 )اینا اهنگای قشنگی ان، قابل شمارو نداشت یادداشت کنید ۶۰۳۷....🤣خبب دوستان عزیز، براتون ارزوی بهترین هارو میکنم،به اخر این متن جذاب رسیدید🤣حالتون همیشه خوب باشه،وقتتون به خیر❤
یه زن و شوهری و فکر میکردم خیلی خوشبختن. بعد از دهن بچش در رفت که مادرش چقدر گریه میکنه. یکم بعد فهم ...

آره واقعا من که با غم بقیه ناراحت میشم دختر عموم شاغل بود همیشه بهترین لباس و مسافرت ها با عشق هم ازدواج کرده بودن همیشه میگفت بچه نمیخوام مزاحم خوشی هام میشه حالا متوجه شدم کلا زمان ازدواج خونشون به هم نخورده و با این وجود ازدواج کردن

💙آمیتیس💙گل سرخ من