دوستان پسر دایی من یکیش ۹ و یکیش ۴ سالشه همه چیه منو خراب میکنن ماه پیش بدون اجازه هایلایترای منو کلا خشک کردن انقدر کشیدن این ور اون ور نوکام رو ریخته بودن زمین عطر مو رو خالی کرده بودن قشنگ ۱ روز کامل گریه کردم مامانم از دوباره برام خرید انقدر ناراحت شدم حالا امروز بهش گفتم از کارتون ناراحت بودم حرفای منو همش به شوخی میگره میخنده پرید دفترمو برگشو کنید دوباره وسایلمو ریخت زمین با زور جمش کردم بعدش گوشیمو گرفت انقدر زورش زیاده همشم منو میزنه با شوخی ولی محکم من خسیس نیستم ولی اینا بی ادبی میکنن یه اجازه نمیگیرن زنداییم هیییچیی نمیگه بهشون جلو چشمم وسایلم رو خراب میکنن مامانشون هیچی نمیگه بهشون چه رفتاری داشته باشم؟ زنداییم ناراحت میشه اگه بهشون چیزی بگم تنهاییم به پسر داییم میگه فقط میخنده دوباره کار خودشو میکنه دلم نمیاد جدی باهاش حرف بزنم بچس بعدشم گریه میکنه ولی واقعا دیوانم میکنن وسایلم روی میز باشه که فاتحش هم لحضه خوندس تو قفسه هممیزام برمیدارن میزام کمدم پامیشن باز میکنن برمیدارن 😭😭😭😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.