2777
2789
عنوان

بچه خرابکار فامیل 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 46 پست

به درک که ناراحت میشه اگه شعور داره  بیاد بچه هاشو جمع کنه وگرنه بچه اوردنو فقط انسان ها بلد نیستن درو قفل کن بزار اینقد پشت در خودشو جر بده تا پاره بشه دو تا هم بخوابون تو گوشششون بچه ایینقد پررو و بی تربیت😐تو واقعا۲۰سالتهه اینجوری که حرف زدی فک کردم نهایت۱۴یا۱۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متنفرم از پسربچه های بیش فعال که تو خونه مردم رها میشن و مادرشون قربون صدقه کاراشون میره،ولی تو خونه خودش کتکشون میزنه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
اخه اینجوری که اسی گف من جاش عصبی شدم دلم خاس برم بزنمشون😂

منم همینطور😂والا اومده فقط مارو حرصی کنه خودش انگار خوشش میاد

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
خب چه ربطی داره انگاری زلزله میاد وقتی میان  من از بزرگترش حرصم میگره که هیچی نمیگه بهشون منم ...

چطور ناراحتی تو براشون مهم نیست؟ناراحتی اون بزرگتر هم برای تو مهم نباشه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

من تو اون شرایط دخترعموهامو عین سگ میزدم😂بعدم اکه میگفتن چرا زدی میگفتم میخاست وسایلمو خراب نکنه

ییار نه ده ساله بودم دختر عمو کوچیکم رفته بود بالاسر عروسک های خمیری کوچولو که خودم ساخته بودم خیلی دوسشون داشتم

اومدم دیدم همشوننن له شدن همرووووو خراب کرده بود

زار زار اشک میریختم زن عموم اومد گفت حالا خمیر بازیه دیگه ببین اشک بچمو در اوردی😐

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

اخه این بچه رو باید به روانپزشک نشون بدن، اینا فکر میکنن بچه ست و بزرگ بشه عاقل میشه در صورتی که اینطور نیست و تا ۱۰۰ سالگیش از ازار دیگران لذت میبره.

حالا طبق تحقیقات راه حل اینه موهاشو بکشی که اثری باقی نمیذاره 🤣

عزیزم اصلا در رو باز نکن بعدم جدی به زندایی بگو هر دفعه میان وسایلمون خراب میکنن والا نه ساله دیگه خیلیییی گنده هست برای خرابکاری پسر من شش سالشه اصلا بدون اجازه تو اتاق کسی نمیره چه برسه دست به وسایل بزنه کل بچه های اقواممونم همینن وقتی ازدواج کردم پسر خواهرشوهرم چهارسالش بود نهایت شیطونیش با توپ زد گلدونمو شکوند 

😂 😂 😂 کاملا مشخصه اگه اونجا بودی بچه را میزدی.  البته زن داییش بیشتر کتک میخواد

من خونه بابام که بودم بچه های فامیل بشدت رو مخ بودن ولی جرعت نداشتن دست به دستگیره اتاق من بزنن😂چون چن بار فضولی کردن کتک خوردن دیگه نیمدن