2777
2789
عنوان

جفت خلفی یا قدامی؟؟؟؟

1964 بازدید | 24 پست

خانوما کدومش بهتره من جفتم قدامیه اونایی که جفتشون قدامی بوده ممنون میشم باید ونبایدا وتجربیاتتونو بهم بگید واینکه سز شدید یا طبیعی؟

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

فرق چندانی نداره

فقط نمیدونم کدومشونه که ممکنه تکون‌های بچه رو دیرتر احساس کنی، همین 

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

هیچ ربطی ب نوع زایمانش نداره هرکدوم میخوای انتخاب کن .

قدامی جنین پشت جفت

خلفی جنین جلوی جفت 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز منم گفتم قدامی هست میشه لایکم کنی تازه من شنیدم جفت قدامی نباید ضربه به شکم بخوره خطرناکه و یه چیز دیگه که فکر نکنم درست باشه میگن اکثر افرادی که جفتشون قدامی هست بچشون دختره ولی بازم میگم فکر نکنم درست باشه

تاپیک های قبل از 20 مهر 402 رو گردن نمی‌گیرم 😂💔جوون بودم و جاهل 🥲♥️ولی الان خیلی خوشحال و راضیم 🥰 پس با گشتن تو تاپیک های گذشتم سرزنشم نکنید 🙄

فکر نکنم تفاوتی داشته باشه 

قدامی جفت جلوی جنینه

خلفی پشت جنین قرار داره،

جفت تحتانی و سرراهی خطرناکه،

من سنو ۱۲ هفتگی رفتم زده خلفی تحتانی ولی گفتن معمولا تا هفته ۱۸ میره بالا

جفت قدامی دیر حس می‌کنی تکون های نی نی رو 

تاپیک های قبل از 20 مهر 402 رو گردن نمی‌گیرم 😂💔جوون بودم و جاهل 🥲♥️ولی الان خیلی خوشحال و راضیم 🥰 پس با گشتن تو تاپیک های گذشتم سرزنشم نکنید 🙄
عزیز منم گفتم قدامی هست میشه لایکم کنی تازه من شنیدم جفت قدامی نباید ضربه به شکم بخوره خطرناکه و یه ...

سونو ان تی دکتر به من گفت ۹۰درصد پسره

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
برا من هردو پسر بود

میگم خیلی دقیق نیست و نمیشه اعتماد کرد به این جور چیزا