2777
2789
خیلی خوبه ..کجاها میرید؟

رستوران، بازار، پیاده روی، باغ ، پارک ، خونه مادرشوهر

((نام کاربری واسه اکسم بوده و الان ازدواج کردم )) همه زندگیم به فدات❤️ s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

اه شمال که خودش تفریحه  آخه چرا نمیبردتون  حالا ما ماشین نداریم به مکان های تفریحی ام دو ...

ماشینم داریم بیشتر اعصابم بهم میریزه ، باورت میشه از خونمون تا دریا اگه بگم پنج دقیقه پیاده رویه دروغ گفتم شایدم کمتر ولی امسال یکبارم نرفتم تازه کنار خونمونم پارکه اونم نرفتم خدا بخواد پسرم بزرگ‌تر شه با اون میرم پارک آخه تنهایی اصلا نمیچسبه ، مجرد که بودم اهل دوست پسر نبودم میگفتم شوهر میکنم همه جا باهاش میرم کلی خوش میگذرونم ولی انگار خوابو خیال بود در عوض شوهرم کلی  دوست دختر عوض کرد گردشو خوش گذرونیشو کرده دیگه الان منو می خواد چکار همیشه هم بهش میگم حالا هرکی میبینتش میگه چه مرد خوبیه نمیدونن من چی میکشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.