2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هیچ موقع بخاطر اینکه فقط ازدواج کنی حاظر نشو خودت و بچه های آینده ات را اذیت کنی ،حتما برو مشا ...

بقران قسم دو نیم میلیون دادم پول مشاوره ولی اصلا بلد نیستن ادمو آروم کنن میگم خیلی استرس دارم از اینکه مجرد بمونم میگ بیخیال منم مجردم تازه ۳۳ سالمه میگم حالم خوب نیست همش دارم گریه میکنم میگ حق داری برو سر خودت رو گرم کن برای ارشد بخون آخه زن ناحسابی من اصلا تمرکز ندارم ک بخوام بشینم درس بخونم اصلا راهکار درست بهم ندادن

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺
بقران قسم دو نیم میلیون دادم پول مشاوره ولی اصلا بلد نیستن ادمو آروم کنن میگم خیلی استرس دارم از این ...

عزیزم پس فقط خودت با کتاب میتوانی حال خودت را خوب کنی ،عزیزم میتوانی برا کتاب هزینه کنی؟

اگ میتوانی کتاب های خوب بخر ک خودت با خوندنشون و انجام تمرین های کتاب حالت خوب بشه 

عزیزم پس فقط خودت با کتاب میتوانی حال خودت را خوب کنی ،عزیزم میتوانی برا کتاب هزینه کنی؟ اگ میتوانی ...

اره عزیزم این کتابهایی ک شما معرفی کردی رو حتما میگیرم میخونم چون احساس کردم خوبن

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺
بقران قسم دو نیم میلیون دادم پول مشاوره ولی اصلا بلد نیستن ادمو آروم کنن میگم خیلی استرس دارم از این ...

عزیزم اول کار میتوانی با گوش کردن به پادکست ها یکم حالت را خوب کنی و بعد با کتاب،عزیزم هیچ کس غیر از خودت نمیتوانه برای حال خوبت کاری بکنه ،اگ میتوای حالت خوب بشه باید ب خودت سختی بدهی و حتی شده روزی یه صفحه کتاب را بخوانی ،پیاده روی برو ،اهنگ های شاد گوش کن ،یه غذای ک حالت را خوب میکنه و دوست داری درست کن بخور ،باشگاه برو ،تا تلاش نکنی و ب خودت سختی ندهی هیچ چیزی درست نمیشه ،ب زور هم ک شده انجام بده

شاید از اضطراب یا استرس داری ک اینطوریه

نمیدونم تازگیا بیشتر از چند ساعت نمیتونم بخوابم یا منی که تا ۱۲ خواب بودم الان شب صبح وقت و بی وقت بیدار میشم همه خوابام کوفتم میشه

توانا بود هر که دانا بود کاربری دست سه نفره

نمیدونم تازگیا بیشتر از چند ساعت نمیتونم بخوابم یا منی که تا ۱۲ خواب بودم الان شب صبح وقت و بی وقت ب ...

عزیزم ب نظر من احتمالا اضطراب و استرس داری،یا اینکه خیلی ساعات روز را بیکاری و بدنت خسته نمیشه

عزیزم ب نظر من احتمالا اضطراب و استرس داری،یا اینکه خیلی ساعات روز را بیکاری و بدنت خسته نمیشه

اره استرس دارم بی‌خوابی هم بعضی وقتا میزنه به سرم

توانا بود هر که دانا بود کاربری دست سه نفره