عزیزم تو گوگل سرچ کن ،یه دعای ک باید یکم شیرینی بریزی رو خاک باغچه تا مورچه جمع بشه بعدفک کنم موقع ا ...
خیلی ممنونم حتما انجامش میدم
راستش چهار بار نامزدی ناموفق داشتم دیگ واقعا حالم رو هرکاری میکنم خوب نمیشه باورت میشه همش معیوب دار نصیبم میشه چه روحی چ جسمی واقعا دیگ خسته شدم تا دم عقد میرم یهو متوجه میشم
میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخدا با این آخریه هرجور بود میخواستم بمونم ولی دیگ مشاور اجازه نداد گفت خودت ب کنار فرزندات هم پدر خوبی نخواهند داشت بخاطر گذشته ای ک نامزدم داشته و همش کتک میخورده
میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺
#ملی_گرا 💚🌱 آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍 #درتکاپوی_آفرینش_دوباره خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم... (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
خیلی ممنونم حتما انجامش میدم راستش چهار بار نامزدی ناموفق داشتم دیگ واقعا حالم رو هرکاری میکنم خوب ...
عزیزم ب نظر من بخاطر طرز فکر و افکار داخل ذهن ناخودآگاهت اینجوریه حتما برو مشاوره و کتاب های خوب بخون و سعی کن ذهن و افکارت را از نو بسازی با کمک کتاب و مشاوره و پادکست و کانال های قانون جذب و افکار مثبت با گوش کردن به دوره های حال خوب
بخدا با این آخریه هرجور بود میخواستم بمونم ولی دیگ مشاور اجازه نداد گفت خودت ب کنار فرزندات هم پدر خ ...
عزیزم هیچ موقع بخاطر اینکه فقط ازدواج کنی حاظر نشو خودت و بچه های آینده ات را اذیت کنی ،حتما برو مشاوره و حتما افکارت را عوض کن تا وقتی ک طرز فکرت عوض نشه و مثبت نشه ،اتفاقات خوب و آدمهای خوب سمتت نمیاد