2777
2789
عنوان

دانشجوهای دهه ۸۰

987 بازدید | 97 پست

بچه ها سلام

امیدوارم همگی خوب باشین  

بچه ها من امسال اولین سالیه که تدریس میکنم(استاد دانشگاهم)

نمیدونم چطور باید با بچه های دهه ۸۰ که دانشجوهام باشن ارتباط صمیمانه بگیرم؟

من خیلی مهربونم اما بلد نیستم چطور باهاشون رفتار کنم      

شماها دوس دارین استادتون چه رفتاری داشته باشه؟؟؟

یا اینکه اگه استاد بودین چکار میکردین؟

اگه تجربه تلخ یا شیرینی از استادی دارید لطفا بهم بگید....

ممنونم ازتون

احترام بذاره ب همه

مدرسه نیست، جزوه بده واسه پایان ترم

واسه حضور غیاب خیلی اذیت نکن

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احترام بذاره ب همه مدرسه نیست، جزوه بده واسه پایان ترم واسه حضور غیاب خیلی اذیت نکن

ممنون از نظرتون

به همه احترام میذارم...

اما واسه حضور غیاب سخت میگیرم، چن جلسه بهشون جزوه دادم دیدم سرکلاس توجه نمیکردن و نمینوشتن دیگه بهشون جزوه ندادم

ما یه استاد آقا داشتیم از بس خودمونی وبامزه بود که همه کلاس عاشقش بودن همیشه هم یه خاطره خنده دار داشت برا گفتن جو کلاسش خیلی لذت بخش بود مثل بقیه اساتید خشک وحوصله سربر نبود شعارشم همین ارتباط گرفتنه وحل مشکلات دانشجو بود می‌گفت باید باهم صمیمی باشیم😄

ممنون از نظرتون به همه احترام میذارم... اما واسه حضور غیاب سخت میگیرم، چن جلسه بهشون جزوه دا ...

مختارید

نظر خواستید، دادم.

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
ما یه استاد آقا داشتیم از بس خودمونی وبامزه بود که همه کلاس عاشقش بودن همیشه هم یه خاطره خنده دار دا ...

این گفته شما کاملا درسته، اما متاسفانه من بلد نیستم با دانشجوهام ارتباط بگیرم

یه کم که میخندم به روشون، یهو تغییر رفتار میدن

خیلی باید مهارت داشت که در عین جذبه باحال بود 

یه استاد این مدلی داریم هممون عاشقشیم 

این دنیا کلی بهم بدهکاره..💵🚙👗
خیلی باید مهارت داشت که در عین جذبه باحال بود  یه استاد این مدلی داریم هممون عاشقشیم

میشه لطفا برام بیشتر از استادتون بگید...

من خانمم، سنمم کمه...با دانشجوهام خیلی اختلاف سنی ندارم...اما بلد نیستم چطور رفتار کنم....

داشتم فکر میکردم اونایی که خوابگاهی هستن برم بهشون سر بزنم و یه دورهمی داشته باشیم اما نمیدونم کار درستیه یا نه؟!