2777
2789
عنوان

مامانا ی لحظه میاید

159 بازدید | 23 پست

پسرم چهار سال و نیمشه،حدود سه هفته پیش تب کرد چند روز و بعدم آبریزش و سرفه و بقیه علائم،حالا همه علائمش رفته اما سرفه های خیییلی شدید داره،مخصوصا توی خواب انقد سرفه میکنه شاید یک ساعت مداوم سرفه میکنه ک دیگه میخواد بالا بیاره

دکترم بردم فایده نداره 

چیکار کنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهش میکنم اگه تجربه مشابه داشتین کمکم کنید خیلی نگران پسرم هستم

عزیزم من هم خودم هم پسرم اینجوری بودیم سرفه های خشک و شدید. این دستور رو بهت گفتم انجام بده صبح و شب بخوره خوب میشه

گَر نگهدار من آنست که من میدانم،🌹شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾
عزیزم من هم خودم هم پسرم اینجوری بودیم سرفه های خشک و شدید. این دستور رو بهت گفتم انجام بده صبح و شب ...

اخه سرفه هاش خشک نیستن

دو سه روز پیش ک مجدد بردیم دکتر آموکسی کلاو و مونته لوکاس و ی شربت تقویتی داده

اسپری چی بود؟بخور شبا هم باشه؟

اسپری بدون دستور دکتر نمیشه بدی که دوتا داده بود یه آبی یه قهوه ای، سالبوتامول و قهوه ایه ترکیبیه دقیق یادم نیست. یکسره روشن باشه زیادی میشه دیگه موقع خواب دوساعت اینا بذار روشن باشه بعد خاموش کن

اسپری بدون دستور دکتر نمیشه بدی که دوتا داده بود یه آبی یه قهوه ای، سالبوتامول و قهوه ایه ترکیبیه دق ...

ن نمیخوام ک خودم بخرم براش سر خود،دکتر ک چند روز پیش بردیم اسپری بینی دکوسالین داده ،پرسیدم ک بدونم همین اسپری بوده یا فرق داشته