2777
2789
عنوان

دلیل رفتار های همکلاسی دانشگاهم 🧐🌱🎓

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 42 پست
اره بابا معمولیه  این منو خیلی بچه میدونه با این که من ازش بزرگ ترم احساس مبکنه خیلی از من قوی ...

نه موافق نیستم اثن امکان نداره بخاطر این باهات ارتباط بگیره کاملا برعکسه اتفاقا)-

🙃🙃🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعی چون ازش یکم بزرگترم باهام ارتباط میگره؟

من خودم با بزرگ تر خودم راحت ترم حس میکنم فهمیده ترن و بهتر درکش میکنم  ولی در مورد اون اگ اون حس بچگی ک تو گفتی بهت داشت یا مثلا اینکه بخواد حسابت نکنه اثن طرفت نمیومد ک ((

🙃🙃🌱
من خودم با بزرگ تر خودم راحت ترم حس میکنم فهمیده ترن و بهتر درکش میکنم  ولی در مورد اون ا ...

اهان پس منو عاقل میدونه 

همیشه من یه حرفی بزنم با استاد با دوستام  میخنده احساس میکردم بخاطر بچگیم میخنده 

اهان پس منو عاقل میدونه  همیشه من یه حرفی بزنم با استاد با دوستام  میخنده احساس میکردم بخ ...

نمیدونم دیگه تا نبینمش نمیتونم دقیق بگم ولی این پسرا رو جدی نگیر زیاد کلا کلا همشونو میگم اینم دیگ خودت باید بفهمی که دوستته یا

🙃🙃🌱
اهان پس منو عاقل میدونه  همیشه من یه حرفی بزنم با استاد با دوستام  میخنده احساس میکردم بخ ...

حالا اخرش دماغتو عمل کردی یا نه؟  منم یه مدت از دماغم بدم میومد دیگ بیخیال شدم الان میبینم ب چهرم نشسته و بنظر نمیاد البته یبار بابام شکستش بعد گفتم بابا این کج شده گف نه ببین اگه میشکس باید از چشات خون میومد بیرون منم گفتم باشه دیگه گذشت تا پر تر شد و حالت کجیش درست شد کلا من تو کل عضوام یه نقصی هس نمیدونم چطور با این همه بازم یکم خوب بنظر میام😂 دماغ شکسته چش داغون (بخاطر بی رحمی خودم) موها در حال نابودی ریشم چپو راستش فرق داره دندونام ممکنه در اینده بخواد تعمیر شه گوشام گاهی کیپ میشه و...  با این همه یه غرور کاذب الکی خوشی دارم ک همیشه سرپا نگهم میداره و روحیمو  عالی میکنه😍😂

🙃🙃🌱
حالا اخرش دماغتو عمل کردی یا نه؟  منم یه مدت از دماغم بدم میومد دیگ بیخیال شدم الان میبینم ب چه ...

وااای اونا خوندی 😂😂😂😂

آبروم در خطره با اون تاپیکای سمی 😂😂

حالا اخرش دماغتو عمل کردی یا نه؟  منم یه مدت از دماغم بدم میومد دیگ بیخیال شدم الان میبینم ب چه ...

نه فعلا عمل نکردم😂😂 اونارو هفته پیش گذاشتم فعلا عمل نکردم دکتر گفته بیا دندونات رو ببینم اگه قبل ارتودنسی بشه عمل کنی عمل کن 

قراره دوهفته بعد برم پیش اورتودنسی 

نه فعلا عمل نکردم😂😂 اونارو هفته پیش گذاشتم فعلا عمل نکردم دکتر گفته بیا دندونات رو ببینم اگه قبل ا ...

اگ میشه نکن عمل ولی دوست من عمل کرده کلا ازین رو به اون رو شده واقا

🙃🙃🌱