2777
2789

دوستان من یه همکلاسی دارم خیلی درون گراس و درس خون 

من زیاد درسم خوب نیست متوسطم این همکلاسیم 

بین دخترا فقط با من حرف میزنه تازه متوجه شدم بین همه یه سوالی داره به صورت من نگاه میکنه سوال رو میپرسه و من باید جواب بدم یا‌ کلاجزوه هاش رو فقط از  من میگیره خیلیم کم حرف میزنه فقط در‌ مواقع لزوم پیامم میده فقط سوالش رو  میپرسه و میره وقتای دیگم فقط سلام میده و خداحافظی تمام یه تایپکم  زدم راجب شماره دادنش خواستید اونم بخونید من  یه دخترکاملا سادم نه شیطونم نه ‌ازاینام که خودشونو میگیرن یعنی منو قابل اعتماد میدونه یا باهام احساس راحتی میکنه یا ازم خوشش میاد؟

همه اینایی که گفتی باهم هست

خدایا شکرت برای این زندگی، پدر و مادر و همسر خوبی که بهم دادی🥰 مرسی که لیانا کوچولوی ما انقدر مهربون و باهوشه.. خدایا خودت دامن همه منتظر ها رو سبز کن و به همه ی زندگی ها آرامش ببخش🌱♥️ دمت گرم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد رفتارش مث منه اگ واقگعی باشه واقا دوست خوبیه هواشو داشته باش اما کاری نکن که وابسته شه یا عاشقت ...

اون اصلا هیچ حرکتی نشون نداده من بگم میخواد بامن دوست شه فقط بین دخترا با من حرف میزنه خیلیم درون گرا و کم حرفه

اون اصلا هیچ حرکتی نشون نداده من بگم میخواد بامن دوست شه فقط بین دخترا با من حرف میزنه خیلیم درون گر ...

بنظرت یه درونگرا میزاره بفهمی دوست داره؟ 😂 البته خیلی اسونه از چشاش شاید بشه فهمید اما شاید هم یه دوستی معمولی باشه دیگه من سخت میگیرم

🙃🙃🌱
بنظرت یه درونگرا میزاره بفهمی دوست داره؟ 😂 البته خیلی اسوته از چشاش شاید بشه فهمید اما شاید هم یه د ...

اره بابا معمولیه  این منو خیلی بچه میدونه با این که من ازش بزرگ ترم احساس مبکنه خیلی از من قوی تر و بزرگ تره شاید میگه این بچس با من راحت تره 😂