2777
2789
عنوان

مامان بچهای یک تا سه سال راه حل بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 35 پست
یعنی هیچ کس راه حل نداشت؟

وااای من کل تابستونو با هزار جور ترفند و تشویق بهش آموزش دادم فایده نداشت . میبرمش دستشویی شلوارشو می‌کشه بالا گریه می‌کنه منم دوباره مای بی بی میزنم. گذاشتم برای بعد عید 

گَر نگهدار من آنست که من میدانم،🌹شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾
ببین اخه خیلی خودش اشتیاق داره ولی من میگم چرا تو دسشویی جیش نمیکنه تا میاییم بیرون یهوووووو

اونجا عضله شو سفت میکنه چون مضطرب میشه با انگشت شصتتون به صورت دورانی زانواشو ماساژ ملایم بدید اونوقت دیگه عضلشو رها میکنه و کارشو انجام میده

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم هنوز زوده و به بچتون فشار نیارین اینکه پسرتونو زود از پوشک گرفتین دلیل نمیشه دخترتونم بتونه، پسر منم ۲۲ ماهشه و تا جیش یا پی پی میکنه سریع میگه و پی پی رو که خودش حولشو برمیداره میره جلو حموم ولی من تا زیر ۲/۵ اصلا فکرشم نمیکنم به بچه استرس وارد کنم

باید؟؟؟ خیلی از بچه ها ۲ سالگی زبون باز میکنن

بله باید عزیزم زندایی خودمم گول حرف مردمو خورد هی گفتن ولش کن خودش زبون باز میکنه بهش تخم کفتر میدادن بیخیال شدن تا اینکه هی دیدن نه بچه حرف نمیزنه فقط در حد چند تا کلمه الان بچه طفله معصوم ۸سالشه حرف نمیزنه هنوز هر چند ک بردن دکتر فک کنم گفتن اوتیسمه انگار 

توروُ دیدم وُ دیدِ من؛ به این زندگی تغییر کرد… همین لبخندِ شیرینت؛ منو با عشق درگیر کردشروعِ تازه ای؛ واسه منِ از نفس افتاده… خدا تورو جای همه نداشته هام؛ بهم دادهچه آرامش دلچسبی؛ تماشای تو، بم میده! تو ایده آل ترین خوابی؛ که بیداریِ من دیده!●♪♫نه نمیذارم که فردام؛ یه لحظه از تو خالی شه… تو بدم بشی؛ معنایِ بدی، واسم عوض میشه!●♪یه لحظه هم اگه دور شی؛ حواسم پیِ تو میره… هوا بدونِ عطرِ تو؛ برای من نفس گیره●♪♫ببین این عشقِ دریایی؛ دلمو حرفِ دنیا کرد… تو ثابت  که میشه؛ یه دریا توی دل جا کرد!●♪♫

عزیزم بچتون بلاخره یاد گرفت دسشوییشو بگه؟؟روشتون چی بود چقد طول کشید...من دخترم دو سال و چهار ماهشه می‌دونه جیش و پی پی چیه دسشویی میبرم می‌کنه ولی اگر خودش جیش داشته باشه خبر نمیده خیلی کارا انجام دادم ولی فایده نداشت اصلا دوست نداره دسشویی بیاد فقط واسه پی پی خودش میگه جیشو با جیغ و داد و بزور میبرمش

خدایا دوستت دارم
عزیزم بچتون بلاخره یاد گرفت دسشوییشو بگه؟؟روشتون چی بود چقد طول کشید...من دخترم دو سال و چهار ماهشه ...

سلام عزیزم نه بخدا،کلافه شدم اصلا درکی از جیش و پی پی نداره وقتی تو دسشوی بهش میکنم جیش کن همینطور نگام میکنه،ولی وقتی بهش میگم بیا بریم دسشوی با ذوق میاد حتی وقتی میگم بریم بیرون نمیاد میگه بیشتر بمونیم ولی کارشو انجام نمیده