2777
2789
عنوان

مامان بچهای یک تا سه سال راه حل بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 35 پست

دختر من اینطوری بود . میدونه که جیش چیه اما نمیدونه کدوم حالته که باعث میشه جیش بریزه یا نمیدونه همون آبه.. خلاصه ارتباط برقرار نکرده..

یکروز بردمش بدون پوشک توی حمام با اسباب بازیاش دوساعت نشستم تا بلاخره جیش کرد.. منم با چه ذوقی بش گفتم این جیشه.... انگار متوجه شد یهو

به آرزوهایت ایمان داشته باش..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی یکسره پوشکه نمیسوزه

صب تا شب ک نمیذارمش روزی چهاربار عوض میکنم یا اگه زود پر بشه عوض میکنم

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

اولا بچه ها رو با هم مقایسه نکن.  دوما سن معمولش دو سال نیم به بعد هست.  سوما دخترت هنوز م ...

ببین گفتن که من یه پسر هشت ساله م دارم،بحث مقایسه نیست دخترم کاملا مبدونه جیش چیه وقتی خودشو خیس میکنه دستشو دقیقا میزاره و با اشاره مسکنه جیییییییش ولی وقتی میگه که خیس شده و به محص بیرون اومدن از دسشوی این کارو میکنه مکبحث من اینه

[QUOTE=317752219]ببین گفتن که من یه پسر هشت ساله م دارم،بحث مقایسه نیست دخترم کاملا مبدونه جیش چیه وقتی خودشو خیس میک ...[/QUOT

عزیزم منم گفتم نمیدونه که کجای بدنش رو شل کنه تا جیش بیاد. شما جیش رو نشونش دادی گفتی این جیشه و اونم فهمیده خیسی یعنی جیش ولی اینکه چطور خودش جیش کنه رو که نمیدونه 

به نظرتون چطوری حالیش کنم

بنظرم باید بزرگتر بشه و اینکه من بچه هام پشت سر هم بودن من بچه دوم رو میبردم دستشویی هر چی میگفتم جیش جیش، اونم میگقت جیش جیش ولی با بچه ی اولم که میرفت اولی که جیش میکرد دومی هم جیش میکرد.