2777
2789
عنوان

سربازی در شهر زاهدان

472 بازدید | 4 پست

دوستان زاهدانی  پسرم سرباز زابل بود الان  انتقالش دادن زاهدان البته داخل شهر تورو خدا یکم اطلاعات بدین ازشهرتون امنیت وامکاناتش چطوره  توروخدا یکم دلگرمم بکنین ممنونم 

عزیزم از زابل بهتره داداش منم پارسال سربازی زاهدان بود امنیتش مثل بقیه شهرهاس  فقط روزای جمع ...

ممنون عزیزم از دلداریت  دعا کتین برای پسرمنم زود بگذره  خواب وخوراک ندارم بخدا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=317739241]ممنون عزیزم از دلداریت  دعا کتین برای پسرمنم زود بگذره  خواب وخوراک ندارم بخدا [/QUOT  یه برادر دیگرم سه سال پیش زابل سرباز بود داداشم می‌گفت خیلی اونجا سخته نه آب داره نه خوراک نه کولر  

هیچی به ما نمیدن

ولی این برادرم پارسال زاهدان بود امسال چابهار انتقالی گرفت چون پارسال زاهدان به خاطر تظاهرات خیلی شلوغ بود به خاطر همین انتقالش دادن به چابهار

خیالت راحت باشه من خودم بلوچم ساکن چابهار

داخل شهرش مثل بقیه شهراس دزد خلاف مار داره

غصه نخور انشاالله تمام می‌کنه 

[QUOTE=317739241]ممنون عزیزم از دلداریت  دعا کتین برای پسرمنم زود بگذره  خواب وخوراک ندارم ...

ممنون عزیزم  انشاله برادر شماهم صحیح وسالم وتندرست باشن  پسرمن ۶ ماه دیگه داره تموم بشه  سربازیش  انشاله که به خوشی بگذره وبه این روزهامون  که استرس داشتیم بخندیم