2777
2789
عنوان

برا تویی که میگفتی دلت نمیاد

101 بازدید | 5 پست

میگفتم نریا میگفتی دلم نمیاد میگفتم اذیتم نکنیا میگفتی دلم نمیاد میگفتم تنهام نذاریا میگفتی دلم نمیاد دیدی دلت اومد؟ دیدی همش حرف بود؟ یادته چقد شبارو تا صبح پیش هم بیدار میموندیم؟تو خبر نداشتی ولی من همیشه سرم تو مدرسه درد میکرد همیشه حرف معلمارو نمیفهمیدم همیشه درحال پسرفت بودم چون نخابیده بودم تو خبر نداشتی ولی من سر تو گند زدم به تحصیلم تو خبر نداری ولی من سر تویی که حالا برای خودت خوشبخترین آدم دنیایی آدم سابق نیستم تو خبر نداشتی ولی من سر تو تیک عصبی گرفته بودم تو خبر نداشتی ولی من سر تو جلو خیلیا گریه کردمو کوچیک شدم تحقیر شدم تو خبر نداشتی ولی من اندازه ی خوشگلیات دلم شکست و هیچی نگفتم...گفتم که چی؟ به روش بیاری که اذیت بشه؟ به روش بیاری که عصبی بشه؟ میدونی من سر تو خیلی تنها شدم خیلی همرو گذاشتم کنار همه ی تهمتاتو تحمل کردم همه ی دوستامو کنار گذاشتم تا دیگ شک نکنی بهم تا بازم بشم همون ادم مورد علاقت... دیگ مثل همسن و سالام بیخود نخندیدم دیگ مثل همسن و سالام ذوق نکردم دیگ نتونستم باهاشون ارتباط برقرار کنم شاید سر تو تا ابد تنها بمونم از یجا به بعد دیگ دلم از تصور اینکه یروز با تو برم بیرون ذوق نکرد...من نصف نوجوانیمو نصف بهترین دوران عمرمو من دلمو گذاشتم وسط ولی تو اینجوری جوابمو دادی گفتی لب پرتگاه بودی گفتی من دستتو گرفتم اما یجاشو نگفتی تو نگفتی که منو کشیدی پایین و خودتو کشیدی بالا تو اونقدر پست و بی ارزشم کردی که حالا هیچکسو ندارم بهش بگم ازم چی ساختی..........................

این منم یا تو منی

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی با ارزش تر از خودت و آیندت نیست. بودن کنار این آدم تو رو از پیشرفت دور کرده، برو دنبال آیندت ، خودتو ارتقا بده ، چند سال دیگه بدجور حسرت میخوری که درس نخوندی 

همین که تو پیشرفت کنی ، موردای خیلی بهتری هم سر راهت قرار میگیره و مایه افتخار خودت و عزیزانت میشی، پس فردا بچه هم بیاری اونم به داشتن مادر موفق و تحصیل کردش افتخار میکنه 

اسیر این عشقای نوجوونی نشو که همش تحت تاثیر هرمونه.