2777
2789
عنوان

اضطراب

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 64 پست
اونم خب تاثیر میزاره به خودت زمان بده حالت خوب میشه سعی کن برای زندگیت هدف داشته باشی با بچه ات بی ...

ممنون از حرفای دلگرم کنندتون....عزیزم اضطراب شدیدم شاید مسخره بیاد اما اینه که نکنه موجودات دیگه اذیتم کنن...نکنه کسی برام دعا گرفته منو بیچاره کنه...افکار خودکشی میاد سراغم..

همش میگم من کیم؟ نکنه ادم نیستم...وحشت عحیبی با این فکرا میاد سراغم..خیلی سعی میکنم بهشون بها ندم اماخسته میشم واقعا

ممنون از حرفای دلگرم کنندتون....عزیزم اضطراب شدیدم شاید مسخره بیاد اما اینه که نکنه موجودات دیگه اذی ...

افکار وسواسیه

روحیه ات پایین اومده افکار غیرمنطقی سراغت اومده

یه مدت پیش روانپزشک برو شاید قرص,وسواس فکری بده

قرصو ترک.نکن بی اشتهایی اینا چیزی نیستن که نتونی تحمل کنی بگو من قوی هستم

روحیه تو نباز

قرصو همزمان که میخوری هر فکری که به ذهنت میاد رو ورق بنویس تجزیه تحلیلش کن سعی کن به سوالات ذهنت تو ورق جوابی که از,نظر خودت منطقیه بدی تا اون سوال از,ذهنت پاک شه

دفعه بعد که اون سوال به ذهنت اومد برو از رو ورق جوابتو بخون

هر چیزی به ذهنت میاد رو ورق بنویس و چرت بودنشو خودت ردش کن دوروبر هر چقدر بگن چرته تاثیر نمیزاره تا خودت به سوالت جواب بدی و بفهمی چرته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افکار وسواسیه روحیه ات پایین اومده افکار غیرمنطقی سراغت اومده یه مدت پیش روانپزشک برو شاید قرص,وسو ...

خیلی ممنونم گلم..

میتونم درخولست بدم  با هم حرف بزنیم..

حرفاتون ارامش بهم داد💐