2777
2789
نه

تیتر بتاهام همش منفی بودن اخه😭الان هرچی میزنم منفی میشه کامل ولی تا ماه پیش دوتا خط مینداخت با تیتر بتا منفی 

نمیدونم لازمه باز بتامو تکرار کنم یا نه میگن بعد یه حدی بالاتر بره منفی میشه بیبی چک

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تیتر بتاهام همش منفی بودن اخه😭الان هرچی میزنم منفی میشه کامل ولی تا ماه پیش دوتا خط مینداخت با تیتر ...

توکه بتات منفیه دیگ لازم‌ب تکرار کردن نداره که چقدر گذشته از پریودت

هرچی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد❤️
توکه بتات منفیه دیگ لازم‌ب تکرار کردن نداره که چقدر گذشته از پریودت

مهر ماه با زور پرژسترون پریود شدم قرص دادن بهم ضد بارداری سیبل گفتن تنبلی تخمدانه قرصارو خوردم اینماه پریودم ب شدت کم شده بود و خونریزیم سیاه میترسم بارداری خارج از رحم باشه چون حالت تهوع و درد کتف دارم و رحم و تخمدانم تیر میکشه🤦🏻‍♀️

مهر ماه با زور پرژسترون پریود شدم قرص دادن بهم ضد بارداری سیبل گفتن تنبلی تخمدانه قرصارو خوردم اینما ...

عزیزم تو خارج رحمی یا اصلا پری نمیشی یا کامل باز میشی،بعدم درد شونه وقتی داری یعنی جنین بزرگه،شما بتات که منفی اصلا امکان نداره،خارج رحمی با بتا خیلی کمه یا خییلیی زیاد

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰