2777
2789

ما ۴ نفریم 

من اولین بارم بود میرفتم خوابگاه 

سشوار و اتو مو نبرده بودم 

از هم اتاقیم ۱ بار سشوار و ۲ بار اتو‌ مو‌ گرفتم 

هفته پیش از کتابخونه که برگشتم گفت تو به سشوار من دست زدی ؟! اونطور که گذاشته بودم نیست 

بعدشم گفت آخه کسی جز تو اینجا حموم نمیره ( این ینی یا تو برداشتی یا یکی بیرون اتاق ) 

منم گفتم نه چرا باید وردارم 

بعدش گفتم چرا اینطوری پرسیدی ذهنمو درگیر کرد چرا باید سشوار تو رو بی اجازه بردارم 

گفت دلم خواست پرسیدم من اینجا طلا نگه میدارم 

گفتم طلاتم گم بشه بازم میپرسی ؟! گفت آره 

بعد بحثمون بالا گرفت گفت صداتو پایین بیار گفتم نیارم چی میشه ؟! 

بعدش بهش گفتم ازت خیلی ناراحتم حرفت مثل تهمت بود

گفت برام مهم نیست سشوار من شکسته 😑قبل این نگفته بود شکسته 

خانما من چجوری قراره با اون تو یه اتاق بمونم ؟! احساس میکنم قراره خیلی اذیتم کنه 

واقعا میترسم

اگه میتونی اتاقت عوض کن 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ترسو نباش😐فقط هپاست ب وسایلت باشه تلافی نکنه یا چیزی بدزده سلیطه بازی دراورد تو از اون بدتر باش د ...

بخدا من دست نزدم 

بهش پیام دادم توضیح دادم که اصلا من اون هفته یه بار اونجا بودم و حموم رفتم که اون خودشم بود 

ولی سین کرد جواب نداد 

و ببین ما ندیدیم که سشوارش شکسته 😑😑😑

بخدا من متنفرم از حاشیه من رفتم درس بخونم نه که دعوا کنم 

نمیشه جا نیست 😭😭😭😭 آخه بخدا من ورنداشتم چرا عوض کنم 

رفتار خاصی نکن همون رفتار قدیمیت انجام بده باهاشم دشمن نباش رفیق باش باهاش منم ترم اول رفته بودم خوابگاه ماه های اولی زیاد اوکی نبودم با هم اتاقیام اما بعدش خیلی رفیق شده بودیم

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

بخدا من دست نزدم  بهش پیام دادم توضیح دادم که اصلا من اون هفته یه بار اونجا بودم و حموم رفتم ک ...

بهش توجه نکن

اینکه واسش توضیح دادی هم بنظرم اشتباه کردی

تو کاری نکردی ک استرس داشته باشی

این زده سشوار خودشو خراب کرده انداخته گردن تو که نوشو بخری

بهش توجه نکن اینکه واسش توضیح دادی هم بنظرم اشتباه کردی تو کاری نکردی ک استرس داشته باشی این زده ...

آره خیلی خیلی غیر حرفه‌ای عمل کردم همین که پیام دادم کلی توضیح دادم الان فکر میکنه من این کارو کردم که اینقدر توضیح میدم 

و ببین خیلی استرس دارم من دنبال جنجال و این چیزا نیستم 

آره خیلی خیلی غیر حرفه‌ای عمل کردم همین که پیام دادم کلی توضیح دادم الان فکر میکنه من این کارو کردم ...

میدونم چی میگی

تو دنبال این چیزا نیستی ولی بعضی وقتا میاد سراغت

فقط از خودت دفاع کن با اعتماد ب نفس و بدون ترس ک بعد برات شاخ نشن

بخاطر خودت میگم چون گفتی نمیتونی اتاقتو عوض کنی

میدونم چی میگی تو دنبال این چیزا نیستی ولی بعضی وقتا میاد سراغت فقط از خودت دفاع کن با اعتماد ب نف ...

خیلی میترسم 

من به تهمت خیلی خیلی حساسم 

اونروزم نشستم کلی گریه کردم 

میدونم غیر حرفه‌ای عمل کردم 

ولی بهش رو ندم و اهمیت ندم حدشو میفهمه نه ؟!