سلام میگم من ماه پیش ۲۴ام پریود شدم الان هنوز نشدم. میخواستم بعد پریودی الان اقدام کنم. میبینم ظاهرا تاریخ بهم خورده. این مساله ممکنه باعث شه این ماه اقدامم نگیره؟
پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگیام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
سلام،نه فقط روزهایی که پنجره باروریه اقدام کن،کیت تخمک گذاری هم بگیر ک مطمعن بشی
اره ممنون اونارو میدونم. فقط نگرانم دیر شدن پریود تو اقدام بعدی تاثیر منفی بذاره
پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگیام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.