2777
2789
عنوان

نامزدم چند روزه قهر کرده رفته خونه پدرش

| مشاهده متن کامل بحث + 7053 بازدید | 189 پست
خیلی کار زشتی کردم شکی درش نیس فرصت جبران میخوام فقط یکبار

از کجا مطمعن هستید دیگه تکرار نمیشه؟ قراره هروقت چیزی درباره ی خانواده تون گفت کتک بزنید؟ 

تازه هنوز نامزد هستید و اوج شیرینی! 

ش

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میبخشدت ولی فراموش نمیکنه این کار رو  چرا وقتی بحثی پیش میاد مث دو تا آدم بالغ رفتار نمی‌کنیم ...

میدونم ک خانوما فراموش نمیکنن ازاین خیلی ناراحتم ک این تصویر زشت ازمن تو ذهنش باقی بمونه

به منم یاد بده چجوری ادمشون کنم انقد رو اعصابم هستن روانی شدم از دستشون

بعد از سالها سکوت و صبر سر یه دخالت چنان دعوایی با خواهرش کردم دیدمیییی.‌همشون از ترس رفتند تو سوراخ. دیگه از اون به بعد کل کمکها و محبتهام رو قطع کردم. فقط یه تماس رسمی وقت ضرورت

کاری که نباید بشه ،شده

حالا یکم فرصت بده اعصابش اروم بشه

براش گل بخر و یه کادو در حد توانت حتما نباید گرون باشه

در حد توانت بخر

برو ازش معذرت خواهی کن بگو که اشتباه کردی و این اتفاق نمیفته

و صحبت کنید مشکلاتونو حل کنید

از دلش دربیار،نزار بمونه کینه بشه تو دلش

بعد واقعا دیگه تکرار نکن

خواهشا به خواهر و مادرت اجازه توهین و بی احترامی نده

میتونم بپرسم چرا شما باهاش نامزد کردین؟ خونوادتون راضی هستن؟رابطه بین اونا چطوریه

من چهار پنج سال عاشقش بودم اون زمان جواب منفی داد بایکی دیگ ازدواج کرد این چن ماه گذشته من ازشون خواستگار کردم دوباره ن خانواده من راضی نبودن من با خواهش و التماس راضی شون کردم رابطه نامزدم با خانوادم حتما یک مشکلی داشته ک من در جریان نبودم ک

یه نگاهی به تاپیکاتون انداختم.....شما شخصیت مهر طلبی دارین به نظرم....خانم به اندازه شما پیگیر نیستن ...

اره من عاشق حرف زدن باهاش هستم اصلا من آدمی نبودم ک دست رو کسی بخوام بلند کنم من خودم از رفتار خودم شوکه شدم

میدونم ک خانوما فراموش نمیکنن ازاین خیلی ناراحتم ک این تصویر زشت ازمن تو ذهنش باقی بمونه

اینو یادت باشه ک از این همه آدم رنگارنگ اون شما رو انتخاب کرده برا زندگی 

همیشه پشتش باش بهش امنیت بده 

خیلی سخته ک دل زن از طرف شوهرش بشکنه 

از طرف مادرشوهر و خواعرشوهر و هر کس دیگه ای باشه خیلی راحت اون آدم رو میزارع کنار ولی امان ازون موقع ک دلش از طرف مردش بشکنه،اون زن دیگه ی مرده متحرک میشه 

داداش گلم زنا تشنه محبت شوهرشون هستن 

حواست خیلی باید جمعش باشه 

ان‌شاءالله ک معذرت خواهی تو رو بپذیره و شمام دیگه تکرار نکنی 

کارت رو 

اون خانم ی بار از زندگیش زده شده 

الان ک بهت اعتماد کرده چرا انقد راحت بی اعتمادش کردی 

درسته کار ایشون هم اشتباه بوده ک توهین کرده 

ولی کار شما از کار اون بدتر بوده 

الان مادر و خواهرت این حال داغونت رو دیدن چیکار کردن؟

گفتن بیا بریم پادرمیانی کنیم برات!؟؟😏