2777
2789
عنوان

نامزدم چند روزه قهر کرده رفته خونه پدرش

| مشاهده متن کامل بحث + 7053 بازدید | 189 پست
من چهار پنج سال عاشقش بودم اون زمان جواب منفی داد بایکی دیگ ازدواج کرد این چن ماه گذشته من ازشون خوا ...

ای کاش از این ازدواج صرف نظر می‌کردید و متوجه باشید که فقط عشق مهم نیست 

ازدواج پیوند دوتا خونوادس شما به خونوادت اهمیت ندادی و رفتی سراغ عشقی که قبلا بهت نه گفته 

به نظرم بهترین کار تموم کردن این رابطس

خیلی راجبش فکر کن 

خدایا شکرت🤍
کاری که نباید بشه ،شده حالا یکم فرصت بده اعصابش اروم بشه براش گل بخر و یه کادو در حد توانت حتما نب ...

جلو خانوادمو حتما میگیرم کاش یکی پادر میونی میکرد مشکلم حل بشه کسی رم ندارم ازم حمایت کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جلو خانوادمو حتما میگیرم کاش یکی پادر میونی میکرد مشکلم حل بشه کسی رم ندارم ازم حمایت کنه

زندگی خودته 

منتظر کمک کی هستی؟

خودت برو ازش معذرت خواهی کن

کاری نداره برو معذرت خواهی کن و دیگه اشتباهتو تکرار نکن

اونم اگه دوستت داره بهت یه فرصت میده

اینو یادت باشه ک از این همه آدم رنگارنگ اون شما رو انتخاب کرده برا زندگی  همیشه پشتش باش بهش ا ...

نهدحمایتم نمیکنن انگار منتظرن زندگیم نابود بشه خودمون دوتایی کاش به خودمون اهمیت میدادیم وقتی میدونستیم خیلی ها دوس ندارن ما باهم باشیم

طلاقش بده، راحت بشه از دستت. بچسب به مادر و خواهرت 

راست میگه........همون برو ور دل مادرت بشین و نذار کسی بهشون تو بگه

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
اره اینم گفت ک من دیگ نمیشناسمت ازت میترسم و این حرفا رو زد ولی پشیمونم گفتم بیا من بزن ولی ببخش منو

ترسیدهحق هم داره ما مثل شما در قدرت و بزن و بهادر نیستیم واسمون خیلی غریبه باید ترسشو برطرف کنی 

من چجوری باید بهش بگم پشیمونم ینی نمیتونه یک فرصت جبران بده

چرا حتما فرصت جبران خواهد داد،، سعی کنید با هدیه و گل و زیاد پیگیر شدن دلشو دوباره بدست بیارید ولی خواهش میکنم خواهش میکنم هیچوقت دیگه کارتونو تکرار نکنید با کتک زدن  زن میشکنه بخدا....

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

چرا حتما فرصت جبران خواهد داد،، سعی کنید با هدیه و گل و زیاد پیگیر شدن دلشو دوباره بدست بیارید ولی خ ...

گفتم دیشب بهش زنگ زدم گفتم بیا یک سفر بریم کیش اونجا باهم حرف میزنیم راجب این قضیه منتها هنوز عقد نکردیم بااین بحثا هیچ جوره راضی نمیشه